Raisiosta tuttuja vieraita Vantaalle

Raisiosta tuttuja vieraita Vantaalle

 

Lauantaina 26.11. Vantaa Ducks tapaa vanhoja tuttuja, kun Mestaruusliigan kärkikastissa majaileva Raision Loimu saapuu vieraaksi Vantaan Korson Lumoon. Loimussa pelaa muun muassa vielä viime kaudella ankkapaidassa esiintynyt libero Esko Vuorinen ja Ducksissa yhden kauden hakkurina pelannut Joonas Jokela.

Raision Loimun alkukausi on ollut vakuuttava tekemistä, tuoden joukkueelle pääosin voittoja. Talven lähestyessä joukkue on kuitenkin tiukoissa kamppailuissa joutunut luovuttamaan pisteitä niin Hurmokselle, Hurrikaanille kun Akaa-Volleylle. Kokkolan Tiikerit onnistui ottamaan Loimusta peräti 3-0 voiton. Ennen lauantain ottelua Loimulla on takanaan tiukka 2-3 tappio Karelian Hurmosta vastaan. Samoin numeroin Vantaa Ducks hävisi keskiviikkona vieraissa Hurrikaanille.

 

Joonas Jokela on pisteiden valossa Loimun tehokkain mies, hän on pistetilaston kakkonen heti Akaa-Volleyn Ali Fazlin takana. Hyviä otteita ovat osoittaneet myös nuori Sebastian Pozo Hernandez sekä Väinö Rahko. Torjuntatilastojen kärkipäässä komeilee myös passari Tomi Saarinen.

 

Vantaa Ducksin alkukausi on ollut sairastumisien ja loukkaantumisten sävyttämä, mutta löytyy ankka yhden tilaston kärjestä. Libero Louis Pineaulla on tällä hetkellä liigan paras vastaanottoprosentti. Siihen ässäsyöttäjien kärkikahinoissa mukana oleva Jokela pyrkii varmasti lauantaina vaikuttamaan.

Keskiviikkona Loimaalla ankkojen kokoonpanosta puuttui keskitorjuja Lauri Lehtonen, joka edellisessä ottelussa Tiikereitä vastaan osoitti varmoja otteita. Myös toisen keskitorjujan Henrik Porkan peli on kuosissa. Hakkuri Alek Rastamo puolestaan on ottelusta toiseen osoittanut varmoja otteita. Kalle Katteluksen mukaantulo aloituskuusikkoon on myös piristänyt peliä.

 

Parhaimmillaan ankat pystyvät haastamaan minkä joukkueen tahansa, vaikka päävalmentaja Juho Rajala Hurrikaani-pelin jälkeen moitti otteita kentällä vähän pehmeiksi.

Rajala kuitenkin vakuutti, että jokaista ottelua lähdetään voittamaan, vaikka voittoja ei ole vielä liikaa tullut.

 

Vantaa Ducks kohtaa Raision Loimun lauantaina 26. marraskuuta Vantaan Korson Lumo-hallissa. Ottelu alkaa klo 17. Toivotamme kaikki tervetulleeksi katsomaan paikan päälle, sillä luvassa on varmasti tiukkaa vääntöä. Valmentajien ennakkohaastattelu on kahvion viereisessä haastattelupisteessä klo 16.30. Liput on kätevä ostaa ennakkoon osoitteesta painamalla tätä linkkiä.

 

Vantaa Ducks / Tiedotus

Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.