PuMan kasvatti Tommi Mäkelä Vantaa Ducksiin

PuMan kasvatti Tommi Mäkelä Vantaa Ducksiin

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kauteen 2020 – 2021 valmistautuva Vantaa Ducks vahvistuu jälleen uudella pelaajalla. Passari Tommi Mäkelä siirtyy Kuortaneen ykkössarjaporukasta Joona Väänäsen aisapariksi. Tommi Mäkelä aloitti lentopallouransa 10-vuotiaana PuMa Volleyssa. Ensimmäinen valmentaja oli Mika Kemppainen. Tommin pituus on 193 cm ja tänä kesänä mittariin tulee 19 vuotta.

Passari Joona Väänäselle ja Tommi Mäkelälle on sopiva haaste silmäillä Lumon seinustalla olevaa Petteri Laurilan jäädytettyä pelipaitaa. Petteri ”Petsku” Laurilahan on edelleen mukana ankoissa ja hoitaa pelaajien sopimusasioita. Siinä sivussa tämä kultasormi ehtii antaa pehmeän kosketuksen maagisia salaisuuksia. Petskuhan oli urallaan myös erinomainen kenttäpuolustaja, joka nosti marjan kuin marjan pelattavaksi.

Tommilla on pääkaupunkiseudulta PuMan lisäksi kokemusta myös Keimolan Kaiusta. Nuori passarilupaus tulee hyvillä mielillä pääkaupunkiseudulle Kuortaneen humusta. – Kiva päästä takaisin kotiseudulle. Haluan kehittyä pelaajana ja ihmisenä sekä auttaa ankkajoukkuetta kehittymään. Vahvuuteni passarina on joukkuehengen luominen. Unelmani lentopalloilijana on kehittyä niin hyväksi kuin rahkeeni riittävät. Tommin lentopallouran toistaiseksi paras muisto on pääsy nuorten EM-kisoihin ja B-poikien SM-kulta. Pelaajaidolini on brasilialainen Bruno. Mieluiten kuuntelen Eminemin musiikkia. Suosikkielokuvani on ylivoimaisesti Avengers Endgame. Saa nähdä onko Tommi joukkueen Rautamies, Kapteeni Amerikka vai Hulk.

Vantaa Ducksin valmentaja Juho Rajala luonnehtii Mäkelän pelillisiä ominaisuuksia verrattuna toiseen ankkapassariin Joona Väänäseen. – Tommi on hieman pidempi ja ulottuvampi, mutta muuten he ovat kohtuullisen samankaltaisia. Odotan hänen lähtevän rohkeasti haastamaan Joonaa passarin paikalla erityisesti treeneissä. Peliaikaa tulee sitten sen mukaan, miten hän tässä onnistuu. Tommi Mäkelän kantin kestävyys nähdään tietenkin vasta kauden aikana, mutta en epäile, etteikö se tulisi kestämään.

Kauden 2020 – 2021 kauden ankkajoukkueessa on nyt kahdeksan pelaajaa. Seuraavaa pelaajauutista odotetaan juhannuksen jälkeen. Kausikorttikampanja on parhaillaan käynnissä. Kesäkuun loppuun mennessä kausikortin ostaneet tekevät edullisen investoinnin. Kortti lähtee hintaan 89 €. Toimi nopeasti osoitteessa https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks .

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.