Perjantaina liigakarsintojen 1. kierroksen ratkaiseva viides peli pelataan Energia Areenalla. Nyt Vantaa Ducks  tarvitsee kaikki kynnelle kykenevät kannattajat kannustamaan!

Niin vain Vantaa Ducks tasoitti liigakarsintojen 1.kierroksen pelit tilanteeseen 2-2. Keskiviikkona ankat näyttivät osaamistaan Kyyjärvellä ja voitti tuli lopulta vakuuttavasti erin 1-3. Kyyjärven ylpeys KyKy-Betset joutuu jälleen matkustamaan Myyrmäkeen heille jo tutuksi tulleeseen Vantaan Energia Areenalle. Perjantain 24.3. ottelu alkaa klo 18.30. Ottelun voittaja voi lähteä lomatunnelmiin. Häviäjä voi aloittaa keskittymisen varsinaisiin liigakarsintoihin. Siellä vastustajaksi tulee ykkössarjan voittaja. Ykkössarjan finaaleihin ovat selvinneet Oulun Kisko ja Lempo Volley Lempäälästä. Paljon on pelissä panosta. Tervetuloa kannustamaan ankat voittoon.

Keskiviikon pelissä ankkojen torjuntapelaaminen oli vahvaa. Myös hyökkäys kulki niin laidoilta kuin keskeltä. Louis Pineau totesi pelin jälkeen, että ”peli oli kova. Jokaisen pelaajan on perjantaina oltava valmiina.” Perjantain peli tärkeydestä huolimatta ei saa sortua jännittämiseen.

Keskiviikkona Kyyjärven pelaajat tuntuivat jännittävän. Olihan peli heille katkolla. Kolmannen erän voittoa lukuun ottamatta ankat olivat koko ajan kuskin paikalla. Juho Rajala totesi pelin jälkeen, että ”saatiin onneksi neljännessä erässä taas juonesta. Onneksi meillä oli Kalle Kattelus mahdollisuus ottaa kentälle. Hän toi lisää peliimme.” Iiro Seppälän syöttövuoro myös neljännen erän loppupuolella oli vahva. Perjantaina selviää miten Vantaa Ducksin sankarit hoitavat ratkaisevan viidennen pelin. Vain voitto kelpaa.

Sunnuntain pelissä Vantaa Energia Areenalla kuuluivat vahvasti Korso-huudot. Nyt tarvitaan jälleen kotiyleisön tuki. Perjantai-illan viihteeksi on tarjolla ottelusarjan ratkaiseva viides peli. Vain voitolla on merkitystä. Nyt ei jaeta tyyli- tai sarjapisteitä. Tule kannustamaan Vantaa Ducks voittoon. Laitetaan mölyä Myyrmäen mökkiin.