Pelipaitahuutokauppa

Vantaa Ducksin pelipaitahuutokauppa alkaa

Huuda suosikkisi pelipaita ja tue joukkueen tulevan kauden rakentamista

Vantaa Ducks käynnistää kauden päättymisen kunniaksi kannattajiemme odottaman pelipaitahuutokaupan. Seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja on liigan taustaryhmän kanssa luottavainen tulevan kauden suhteen. Joukkue pelasi Korson Vedon/Vantaa Ducksin historian toiseksi parhaan kauden, sijoittuen Mestaruusliigassa neljänneksi. Kiitos faniemme, tukijoiden ja sponsoriemme talous pysyi lopulta tasapainossa, painottaa Ari Koskenoja, joka samalla kiittää kaikkia seuran toimintaa tukeneita.  Tulevan kauden joukkueen kasaaminen on hyvällä mallilla, erinomaista työtä viime kaudella tehnyt valmentaja Juho Rajala jatkaa. – Suuntaamme vahvasti tulevaan ja haluamme uudistaa ja parantaa toimintaamme, Ari Koskenoja toteaa painokkaasti.

Pelipaitahuutokaupan tavoite on myydä kaikkien viime kauden pelaajien pelipaidat, joita on yhteensä 12 kappaletta. Kampanjan kesto on 24.5.-06.06.2021. Hirmuhakkuri Joonas Jokela pelipaita on jo ennakkoon myyty, mutta kaikkien muiden ankkapelaajien paidat ovat vielä huudettavissa. Nyt kannattaa hankkia hyvin sujuneesta kaudesta mieluisa muisto ja samalla tukea hankinnalla joukkueen toimintaa.

Jokaisen pelipaidan lähtöhinta on 50 euroa ja huudoilla ei ole ylärajaa. Korotuksen huutoihin ovat vähintään 5 euroa.

Pelipaidan huutaminen tapahtuu joko sosiaalisen median sosiaalisen median kanavissa (Facebook tai Instagram) yksityisviestillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ducksliiga@gmail.com . Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa ”Pelipaitahuutokauppa”.

24.5.-06.06. julkaistaan päivittäin yksi pelaajan kuva, jossa kerrotaan tarina pelaajasta. Ankkafaneille löytyy Vantaa Ducksin joukkueesta oma suosikkipelaajansa. Nyt on mahdollisuus huutaa suosikkinsa pelipaita. Samalla voi tukea joukkueen tulevan kauden rakentamista.

Huutokaupasta viestitään Ducksin kotisivulla sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Twitter). Kotisivulle tehdään erillinen sivu https://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/pelipaitahuutokauppa-2/ , jossa kerrotaan huutokaupasta ja päivitetään tilanne päivittäin.

Jokaiselta voittaneelta huutajalta pyydetään osoite, johon paita toimitetaan postitse. Paidat lähetään noin viikon sisällä huutokaupan päättymisen jälkeen. Huudettu paita maksetaan ennen paidan postitusta Korson Vedon tilille FI27 1221 3007 2003 35.  Viestikenttään kirjoitetaan huudetun paidan numero ja pelaajan nimi.

Voittaneet huudot

PelaajaVoittava huuto
#1 Joona Väänänen150€
#2 Ville Kattelus100€
#5 Atte Kyrölä80€
#7 Hassib Rezai100€
#8 Tommi Mäkelä75€
#9 Aleksander Rastamo60€
#10 Kalle Kattelus75€
#11 Marko Määttänen60€
#14 Esko Vuorinen100€
#15 Anton Lepistö60€
#16 Tommy Carmody150€
#18 Lauri Lehtonen200€

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook ja Juho Rajala

Posted in Vantaa Ducks.