Pasilan Urheiluhallissa tarjolla lauantaina harvinaista lentopalloherkkua – kaksi ottelua yhden hinnalla

Pasilan Urheiluhallissa tarjolla lauantaina harvinaista lentopalloherkkua – kaksi ottelua yhden hinnalla

Pasilan legendaarinen Urheiluhalli tarjoaa upean näyttämön, kun pääkaupunkiseudun lentopalloystäviä hemmotellaan harvinaisella herkulla. Lauantaina 25.11. klo 13.30 helsinkiläinen PuMa-Volley kohtaa miesten ykkössarjan ottelussa sarjan kestomenestyjän Lempo-Volleyn. Päivä huipentuu klo 17.00 alkavaan lentopallon Mestaruusliigan otteluun, jossa Pasilan Urheiluhallissa viihtyvä Vantaa Ducks kohtaa Mestaruusliigan kestomenestyjän Raision Loimun. Ja mikä parasta. Nämä kaksi ottelua näkee yhden lipun hinnalla. Käy ennakkoon lippukaupoilla osoitteessa https://www.lippu.fi/artist/vantaa-ducks/ . Peruslippu on 19 € ja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja lisenssipelaajat maksavat 15 €.  Alle 16-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Tervetuloa lentopalloherkun äärelle. Liput voit toki ostaa myös tapahtumapaikalla.

Vantaa Ducks tarjoaa tuplapelin yhteydessä tavan kaukokannattaa liigajoukkueen matkaa kaudella 2023-2024. Maksamalla lipun hinnan 19 € ja kannatusmaksun 10 € eli 29 € Korson Vedon MobilePay-tilille 90479 olet hengessä mukana, vaikka et pääsisi paikalle.

Yhteinen ottelutapahtuma on yksi esimerkki PuMa-Volleyn ja Vantaa Ducksin yhteistyöstä. PuMa-Volleyhan on tällä kaudella myös Vantaa Ducksin farmiseura. Miesten ykkössarjassa ei ole muutamaan vuoteen ollut helsinkiläistä seuraa, joten nyt Ismo ”Iska” Tuomisen valmennuksessa on seuran lentopallolahjakkuuksien mahdollista kehittää osaamistaan ykkössarjan kamppailuissa. Tuomas Alatalon valmentama Lempo-Volley kunnon haasteen nuorille pumalaisille.

Lauantain liigapelin otteluisäntinä toimivat Urheiluhallit ja Kiinteistörakennus Koskinen. Mutta mitä miettii Vantaa Ducksin päävalmentaja Juho ”Juica” Rajala pelistä Pasilan Urheiluhallissa: – Pasilassa ei olla pelattu tai treenattu taas pitkään aikaan, mutta joitain kokemuksia meiltä sieltä löytyy ja kyllähän se salina on hyvä paikka pelata lentopalloa.

Onko tappioiden myötä jonkinlainen apina asettunut pelaajien hartioille? – Apinahommia tässä ei juurikaan oo joutanu mietiskelemään, vaan keskittyminen on ollu olennaisessa, vaikkakin henkisen puolen kans on tehty myös töitä.

 

Millaisen joukkueen 2000-luvun alussa myös Korson Vetoa valmentanut Loimu-käskijä Kari Raatikainen saa vastustajaksi? – Nälkäisen ja sisukkaan Vantaa Ducksin. Me on saatu hyvä harjoitusviikko alle ja ollaan hiottua meidän pelaamisen ongelmakohtia, niin ainakin henkilökohtaiset odotukset on korkealla.

Millä keinoin saamme voittavan asenteen kantavan otteluvoittoon asti? – Ei siihen oikein muuta lääkettä ole kuin pystyä suorittamaan kovalla tasolla myös tiukkoina hetkinä. Niihin tiukkoihin hetkiin ne pelit tuppaa ratketa.

 

Hurrikaanipeli Loimaalla osoitti, että ankoilta löytyy osaamista. Fokus pitäisi vain pysyä tekemisessä kovissakin paikoissa. Mitä keinoja valmentajalla on pelaajien fokuksen pitämiseen? – Joo ei se osaaminen sieltä mihinkään ole kadonnut, se vaan pitää kaivaa sieltä esiin ja täyteen kukoistukseen. Valtaosin se on valmistautumista niihinkin hetkiin eikä niissä hetkissä nyt mitään ameriikan temppua voi oikein esittää. Mutta katotaan, jos tuota jotain ekstraa vielä keksis.

 

Millainen vastustaja Raision Loimu on? Onko Fazli edelleen hankala pelaaja niin torjunnalle kuin puolustukselle? Vahvaa tekemistä löytyy koko Raision kuusikolta. –

Hakkuri on tosiaan kova ja keskelläkin siellä on varsin hyvät kaverit, että kyllä siinä ihan parastaan saa lyödä tiskiin, jos meinaa heitä vastaan pärjätä. Vielä sen kummemmin keskiviikkoiltaan mennessä en ole kerennyt heidän tekemistä seuraamaan, että voisin tarkempaa analyysiä heittää.

 

Ottelutapahtuman yhteydessä voit ostaa Korson Vedon ja Vantaa Ducksin järjestämistä Tavara-arpajaisista arvan hintaan 5 euroa/kpl. Pääpalkintona on sähköpolkupyörä arvoltaan 2590 €. Sillä on mukava jatkossa pyöräillä pääkaupunkiseudulla. Lisäksi palkintoina on 4 kpl Vantaa Ducksin kausikortteja, joiden arvo on 192,50€/kpl.

 

Tervetuloa lauantaina viihtymään Pasilan Urheiluhalliin tuplaherkun äärelle.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.