Pariisin olympialaisiin olympiakarsinnoissa Kanadan maajoukkueen liberona säihkynyt Justin Lui esittäytyy Vantaa Ducksin paidassa KyKy-Betsetiä vastaan lauantaina Lumossa

Pariisin olympialaisiin olympiakarsinnoissa Kanadan maajoukkueen liberona säihkynyt Justin Lui esittäytyy Vantaa Ducksin paidassa KyKy-Betsetiä vastaan lauantaina Lumossa

Lentopallon Mestaruusliigassa Vantaa Ducks jatkaa kotiottelulla lauantaina 14.10. Lumo-hallissa Korsossa, kun viime kauden kinkkisistä kinkkisin vastustaja KyKy-Betset tulee vieraaksi.  Lauantain peli alkaa kello 17.00 ja verkon toiselle puolelle asettuu ainakin laitapelaajien osalta vahvistunut KyKy-Betset. Otteluisäntänä on vaativien muuraustöiden ammattilainen Muurausliike Sami Vanne Oy. Tervetuloa kannustamaan ja täyttämään Lumon lauteet!

Kello 16.30 valmentajien ennakkohaastattelussa kahvion viereisessä mediapisteessä nähdään PerPosta tuttu valmentaja Guntis Atars nyt kyyjärveläisten peräsimessä. Tuoko Atars Vantaa Ducksin valmentajan Rajalan mielestä muutoksia KyKyn peliin? – En mä ihan niin paljon oo kerenny Guntiksen tekemistä seuraamaan, mutta hakkurin kautta pelasivat paljon Rovaniemellä eikä siihen taida tulla muutosta Kyyjärvelläkään.

Kun sarjapisteitä janotaan sarakkeessa olevan yhden lisäksi, niin ankkajoukkueen on pelattava rohkeasti. Palloa verkon toiselle puolelle toimittamalla ei voittoa heru. Rajala on innoissaan Porkan ja Luin paluusta: – Mikäli ei mitään yllättävää tapahdu, niin molemmat nähdään joukkueen mukana lauantaina. Pelilliset taidot on tietenkin se, minkä takia heidät joukkueeseen haluttiin, mutta uskon myös molempien tuovan lisää johtajuutta kentälle ja kentän ulkopuolelle. Kovia ammattimiehiä ne on molemmat.

Ankkojen vastaanotto on kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä hiukan kangerrellut. Mitä hihatieteen tohtori Rajala miettii: – Eipä siihen mitään ihmelääkkeitä oo olemassa, täytyy vaan ottaa riittävästi tatseja viikon aikana. Nii ja saahaan kai me uus liberokin, jonka pitäs asiassa vähän auttaa.

KyKy-Betsetin hakkurina on kauden aloittanut väkevästi Latvian maajoukkueesta tuttu Renars-Pauls Jansons. Yleispelaajat ovat suomalaisille tuttuja taitureita, Romans Sauss ja Aivars Petrucevics. – . Tuon kolmikon kautta peli heillä varmasti pyörii ja se, että riittääkö meidän torjunta-puolustus heitä vastaan nähdään lauantaina. Hyvin valmistautuneita me joka tapauksessa ollaan. Näin Rajala luonnehti latvialaistrioa.

Lumo-halliin verkon toiselle puolelle passariksi asettuu monilla ankkafaneille ja -pelaajille tuttu Joel ”Jobu” Laakso. Jobu aloitti liigauransa Vantaa Korsossa ja on Karkkilan Poikien kasvatti. Kyyjärveläisten keskipelaajina ovat Atro Berg ja Colin Lovejoy. Sukunimi Lovejoy synnyttää iäkkäämmissä Lumon lauteilla istuvissa muistoja Ylellä pitkään pyörineestä sarjasta Lovejoy, jolla oli poikkeuksellinen kyky tunnistaa antiikkiesineen aitous. Ensimmäisenä tehtävänä Lovejoylla oli varmaan Kyyjärven hallissa olevan betonimyllyn aitouden tarkistaminen.

VaLePa-pelissä taitojaan näytti yleispelaaja Kalle Kattelus ja kauden avauksessa Joensuussa uusi hakkuri Milutin Pavicevic. Mitä hyvää Juho Rajala voi ottaa mukaan viime lauantain VaLePa-pelistä? – Kyl mä olin tyytyväinen meidän hyökkäyspelaamiseen ja tosiaan sille vaan täytyy pystyä luomaan enemmän tilaisuuksia. Siitä se pelikin lähtee kokonaisvaltaisesti rullaamaan.

Liput voi edelleen ostaa kätevästi ennakkoon nettiosoitteesta https://www.lippu.fi/event/vantaa-ducks-lentopallon-mestaruusliiga-monitoimikeskus-lumon-liikuntahalli-17648668/ .

Korson Vedolla ja Vantaa Ducksilla on käynnissä tavara-arpajaiset. Palkintona Helkaman E-Aino pyörä, jonka arvo on 2590 € ja 4 kpl kausikortteja, joiden arvo on 192,50 €/kpl. Lauantaina voit ottelun lomassa osallistua arpajaisiin ostamalla arpoja hintaan 5 €/kpl. Myyntiaikaa on 30.11.2023 asti.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.