Panosta riittää Lumossa lauantaina – sarjakärki VaLePa on voitettava, mikäli ankat haluavat pitää pleijariunelman elossa

Panosta riittää Lumossa lauantaina – sarjakärki VaLePa on voitettava, mikäli ankat haluavat pitää pleijariunelman elossa

 

Sarjakärki VaLePa saapuu tulevana lauantaina 25. helmikuuta Lumoon Vantaa Ducksin vieraaksi. Tällä kertaa kaksi voittoerää ei riitä, jos ankat mielivät pudotuspeleihin, vaan sarjan ylivoimainen johtaja pitäisi kaataa kotikentällä. Lauantain ottelu alkaa klo 17. Ankoilla on vielä neljä ottelua jäljellä runkosarjaa ja peleissä panosta riittää. Runkosarjahan huipentuu Tonni täyteen -kampanjan Hurrikaani-kamppailuun keskiviikkona 8.3. Lauantaina voit Lumossa ostaa jo lipun myös Tonni täyteen -peliin. Näit voit varmistaa omalta osaltasi, että olet tukemassa Vantaa Ducksia. Lipun voit ostaa kätevästi myös Lippu.fi:stä https://www.lippu.fi/artist/vantaa-ducks/ . Tervetuloa sankoin joukoin niin lauantain VaLePa-peliin kuin runkosarjan päättävään Hurrikaani-peliin.

VaLePan vieraillessa Korsossa tammikuun alussa Ducks oli lähellä jymy-yllätystä. Pitkällä erätauolla ankat johtivat jo 2-0, mutta VaLePan tähtisikermä onnistui lopulta viemään ottelun ja kaksi sarjapistettä eränumeroin 2-3.

 

Tulevana lauantaina viime peleissä hyviä otteita osoittanut ankkalauma joutuu venymään parhaimpaansa. Ducks tarvitsee kipeästi lisäpisteitä pitääkseen toiveen pudotuspeleistä elossa. VaLePa on kuitenkin kivikova vastus, joka muun muassa hoiti noin kuukausi sitten Suomen Cupin kotiin.

 

Ducksin valmentaja Juho Rajala toteaa, että Ducksilla on ollut pieniä terveyshuolia. Flunssa on piinannut joukkuetta, eikä se ole ihan normaalisti päässyt treenaamaan. Edellisessä ottelussa pohkeensa loukannut Marko Määttäsen kausi taas on loukkaantumisen myötä ohi.

 

– Mutta ainahan voitto on tähtäimessä, kun pelikamat vedetään niskaan ja tuomari puhaltaa pilliin. Lauantaina lyödään kaikki tiskiin ja katsotaan, mihin se riittää, Rajala sanoo.

Vantaa Ducks majailee tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä, mutta matkaa edellä oleviin Perungan Poikiin ja Turun TUTO-Volleyhin on vain pari pistettä. TUTO pitää tällä hetkellä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan yhden ottelun vähemmän pelanneena kuin Ducks.

Joten ankkojen on todella syytä laittaa kaikki peliin lauantaina. Naapuriseura PuMa Volleyn juniorit on kutsuttu Lumon lauteille kannustamaan Ducksia ja muitakin ankkafaneja toivotaan sankoin joukoin paikalle. Kotiyleisön tuki on enemmän kuin tärkeää.

 

Vieraissa ankat kohtaavat vielä Savo Volleyn ja Akaa-Volleyn ennen runkosarjan päättymistä.

 

Runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan 8. maaliskuuta, jolloin vastaan asettuu Hurrikaani Loimaalta. Tässä ottelussa kaikki on pelissä, sillä Lumoon tavoitellaan katsojaennätystä “Tonni täyteen” -kampanjalla. 1000 katsojaa runkosarjan viimeisessä pelissä olisi todellinen voimannäyttö pääkaupunkiseudun Mestaruusliiga-lentopallolle ja Vantaa Ducksille.

 

 

Vantaa Ducks

Tiedotus / Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.