Ottaako Vantaa Ducks saviseudulta puhaltavasta Hurrikaanista niskalenkin?

Ottaako Vantaa Ducks saviseudulta puhaltavasta Hurrikaanista niskalenkin?

 

Vantaa Ducksilla ei tällä kaudella ole lentopallon Mestaruusliigassa jäljellä kuin tärkeitä pelejä. Lauantaina vastaan tulee Loimaan huippuunsa hiottu timantti, Hurrikaani. Niin monta kertaa ovat ankat tunteneet sulissa Hurrikaanin puhurin. Miten on lauantaina 14.1., kun päätuomari puhaltaa pillillään klo 17.00 alkamaan tärkeääkin tärkeämmän pelin. Kolme sarjapistettä on pelissä jaossa ja Vantaa Ducks janoaa pisteitä kuin Saharan läpi tepastellut ankka. Reilu viikko sitten Vantaa Ducks näytti Lumossa VaLePalle, että joukkue ei kuvia kumartele. Esitys sarjajohtajaa vastaan oli lupaava. Nyt jos koskaan kannattaa tulla Lumon hornankattilaan kannustamaan Vantaan ylpeys voittoon.

 

Kausikortin saa muuten ostaa Lumosta ennen ottelua edulliseen 70 euron hintaan jäljellä oleviin otteluihin, joita runkosarjassakin on jäljellä vielä seitsemän. Kaikki ovat puolivälieriin pääsyn kannalta elintärkeitä, joten kannattajien kannustusta ja tukea tarvitaan. Ottelu on katsottavissa myös Ruudusta ja TV-otteluisäntänä on REMAX Korso, joka myy Korson Parhaat kodit ja on myynyt niitä jo vuodesta 2011.

 

Hurrikaani- Loimaa sai uuden päävalmentajan 29.12.2022. Jani Niskakankaan johdolla on hävitty Tiikereille ja Karelian Hurmokselle ja voitettu rakas vastustaja, Raision Loimu. Hurrikaani on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista. Joukkueen ykköshakkuri on toipilaana ja häntä on tuurannut menestyksekkäästi Aleksi Muukkonen. Kovakätinen pajavasara on Lumossa saatava kuriin. Hukkareissulta tavoitettu Jani Niskakangas totesi Hurmos-pelin jälkeen, että ”meidän on taisteltava rajusti voiton eteen Vantaa Ducksia vastaan.” Moppaajat ovat varmasti kovilla lauantaina taiston tiimellyksessä.

 

Miten Juho Rajala on käyttänyt viikon oman joukkueensa virittämiseen? – Kyl se hyvin pitkälle harjoitussalilla menee ja siellä hinkataan peli siihen malliin, että ollaan valmiita tähän rypistykseen. Tästä viikko eteenpäin me kuitenkin vain pelataan

.

Onko joukkueen aloittava vakiokuusikko löytynyt tässä vaiheessa kautta?

– On se jokaiseen peliin löytynyt ja varsinkin nyt kun pelataan paljon, täytyy materiaalista löytyä laajuutta.

 

Hurrikaanilla vaihtui joulun aikaa valmennus totaalisesti. Tuoko tämä valmistautumiseen haasteita?

– Ei sillä meidän valmistautumiseen ole mitään vaikutusta. Näin lyhyessä ajassa tuskin suuria muutoksia uusi päävalmentaja on lähtenyt tekemään, mutta voihan tuollainen muutos aina hetkellisesti joukkueen peliä piristää.

 

Pudotuspeleihin pääsyn kannalta jokaisella runkosarjan pelillä on merkitystä. Näkyykö paine pelaajissa?

-Toivottavasti näkyy ja mielellään positiivisella tavalla. Vaikkei tässä kenenkään hengestä ole kysymys, niin ainakin itse nautin niistä hetkistä, kun pitää pystyä yksinkertaisesti suoriutumaan. Siinä vaiheessa, kun paineita ei tunne, on sama lopettaa koko homma.

 

Valmentajien ennakkohaastattelussa klo 16.30 kahvion viereisessä mediapisteessä saadaan tuoreimmat fiilikset tulevasta kohtaamisesta. Sunnuntaina ankat matkaavat Turkuun TUTO Volleyn vieraaksi ns. 6 sarjapisteen otteluun. Keskiviikkona 18.1. pelit jatkuvat Lumo-hallissa, kun vieraaksi klo 18.30 alkavaan peliin tulee Kokkolan Tiikerit.

Nyt on ankkafaneilla juhlaa. Pelejä riittää.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.