Osta tukilipulla Vantaan Energia Areenan katsomon selkänoja pystyyn välierän kotiotteluun ja nimesi näkyviin!

Osta tukilipulla Vantaan Energia Areenan katsomon selkänoja pystyyn välierän kotiotteluun ja nimesi näkyviin!

Lentopallon Mestaruusliigassa ankkafanien ylpeys Vantaa Ducks kukisti puolivälierissä erinomaisten esitysten jälkeen Hurrikaanin. Välieriin vastustajaksi tuli puolivälierissä Lakkapää.comin kukistanut Savo Volley. Välierät pelataan parasta kolmesta systeemillä. Kotiottelu pelataan keskiviikkona 17.3. klo 18.30 Vantaan Energia Areenalla Myyrmäessä.

Koronarajoitusten vuoksi peliin ei voi myydä pääsylippuja. Peliin on myynnissä edelleen edullinen tukilippu. Välierän kunniaksi lipun hinta on 10 euroa. Satasella saa kymmenen lippua. Idea on, että nostamme ostetun paikan penkin selkänojan pystyyn katsomossa. Tulostamme ko. paikalle kannatuslipun ostaneen nimen. Peli on nähtävissä Ruutu+ suoratoistopalvelussa (jossa toki on oma maksunsa ja johon meillä ei ole myyntioikeutta).

Kiitämme Etta-, VaLePa- ja Hurrikaani-peliin tukilipun ostaneita. Niihin otteluihin lippuja meni kaupaksi yhteensä lähes 400 kappaletta. Nyt on mahdollisuus tukilipun ostaneilla saada nimensä upealle Energia Areenalle. Katsomossa on 2500 paikkaa, joten pidä kiirettä, että mahdut mukaan lentopallon huipputapahtumaan. Nyt ostoksille Lippuautomaattiin hyvän asian puolesta.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook Kuva Esa Parviainen

Posted in Vantaa Ducks.