Osta tukilipulla nimesi mukaan Vantaa Ducksin fanibussin kyytiin, kun ankat matkustavat lauantain pronssiotteluun!

Osta tukilipulla nimesi mukaan Vantaa Ducksin fanibussin kyytiin, kun ankat matkustavat lauantain pronssiotteluun!

Lentopallon Mestaruusliigassa Vantaa Ducks on pelannut huimat pudotuspelit. Käynnissä on todellinen #pinkkikevät. Puolivälierissä kaatui komeasti Hurrikaani. Välierissä oli kaatua Savo Volley, joka kuitenkin väänsi sunnuntaina ratkaisevan viisieräisen voitokseen. Lauantaina 27.3. klo 14.30 alkaa pronssiottelu Kokkolassa Hollihaassa Tiikereitä vastaan. Pronssimitalit ratkaistaan yhdessä ottelussa. Lauantaina iltapäivän päätteeksi selviää, ripustetaanko eläinkunnan taiston päätteeksi pronssimitalit ankkojen vai Tiikereiden kaulaan.

Tämän kauden viimeinen mahdollisuus tukea Vantaa Ducksia on ostaa tukilippu joukkueen bussiin. Fanibussin tunnelmat ja osallistujat esitellään joukkueen matkan varrelta tehtävillä somepostauksilla. Tukilippu maksaa 10 euroa. Peli on nähtävissä Ruutu+ suoratoistopalvelussa (jossa toki on oma maksunsa ja johon meillä ei ole myyntioikeutta).

Kiitämme Etta-VaLePa-, Hurrikaani- ja Savo Volleyn peleihin tukilipun ostaneita. Savo Volleyn välierään meni lippuja kaupaksi yhteensä 238 kappaletta. Nyt on mahdollisuus laittaa Vantaa Ducksin fanibussi pullistelemaan tukilipuista ja samalla olla mukana viemässä ankat ratkaisevaan pronssitaistoon. Lipunmyynti sulkeutuu perjantaina 26.3. klo 13.30, jotta nimet ehditään toimittaa bussin kyytiin. Tee historiaa ja osta nimesi tukilipulla ankkabussiin. Bussi starttaa perjantaina klo 15.00 suuntana Kokkola.

Vantaa Ducks

Tiedote/Ari Koskenoja ja Pekka Krook Kuva Esa Parviainen

Posted in Vantaa Ducks.