Osallistu pienkeräykseemme ja tue toimintaansa vakauttavaa Korson Veto ry:tä

Osallistu pienkeräykseemme ja tue toimintaansa vakauttavaa Korson Veto ry:tä

 

Korson Veto ry (y-tunnus 0197114-0) sai Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta luvan aloittaa pienkeräys 13.5.2024. Keräys päättyy viimeistään 12.08.2024 tai kun tavoitteena ollut 10.000 euroa on saatu kerättyä.

Pienkeräyksen järjestäjä on Korson Veto ry. Pienkeräysnumero on RA/2024/827.

Pienkeräyksellä saatavia varoja käytetään ensisijaisesti Korson Veto ry:n toiminnan kuluihin, joita ovat mm. salitilojen käyttövuoromaksut, joukkueiden kuljetus- ja osanottomaksut. Varojen toissijainen käyttötarkoitus on joukkueiden valmennuskulut. Pienkeräyksellä kerättävät varat ovat tärkeä osa Korson Veto ry:n talouden tasapainottamista. Varojen käytön kohteena ovat kamppailulajit, juniori-, naisten ja miesten ykkössarjan lentopallojoukkueiden toiminta.

 

Lahjoitettavat varat maksetaan Korson Veto ry:n Nordean tilille FI31 1221 3000 1150 92 BIC: NDEAFIHH

Vastuullisena yhteyshenkilönä toimii seuramme hallituksen puheenjohtaja Ari Koskenoja. Sähköposti koskenojaa@gmail.com ja puhelin 05064478.

Totesimme tiedotteessamme 17.5. seuraavaa: ”Seura on päättänyt lähteä hakemaan miesten ykkössarjasta sarjapaikkaa Vantaa Ducksille ja käynnistänyt toimet sen toteutumiseen. Puheenjohtaja Ari Koskenoja toteaa. että ”pelaaminen ykkössarjassa mahdollistaa jatkaa seuran taloudellisen tilanteen vakauttamista. Lisäksi joukkueen tausta- ja toimintaryhmässä rakennetaan uutta strategiaa ja tarinaa sekä vahvistetaan sponsoririntamaa Mestaruusliigaan paluuta varten.”

Panoksesi on tärkeä ja olet mukana tukemassa keväällä 90 vuotta täyttänyttä perinteikästä seuraa. Pienikin lahjoitus on tärkeä kädenojennus seuramme toiminnan turvaamiseksi.

Korson Veto ry

Ari Koskenoja, hallituksen puheenjohtaja

Posted in Vantaa Ducks.