Nuori passari hyödyntää konkarin opit

Nuori passari hyödyntää konkarin opit

 

Viime vuosi meni passari Tommi Mäkelän mielestä ehkä vähän ailahtelevasti. Mutta nyt Vantaa Ducksin nuori passari on valmis ottamaan suuria askelia eteenpäin, sillä lentopallo on edelleen ykkösenä hänen elämänsä kuvioissa. Naapuriseura PuMa-Volleyn kasvatti kehuu, että ankoissa asiat hoidetaan hienosti ja sen lisäksi ilmapiiri joukkueessa on hyvä.

 

– Meillä on kiva porukka, jossa tuemme toisiamme ja treeneissä on tekemisen meininki. Kaverit ja Juho Rajalan hyvä valmennus painoivat vaakakupissa, kun tein päätökseni jatkaa, Mäkelä sanoo.

 

193-senttinen passari on myös tyytyväinen siihen, että konkaripassari Petteri Laurila on mukana ankkojen valmennustiimissä myös tulevalla kaudella. Hänestä on kiva päästä hyödyntämään Laurilan osaamista varsinkin, kun se antaa passarin työhön vähän erilaista näkökulmaa, kun muut treenit.

Kun Mäkelältä kysyy tulevan kauden kehityskohteista, vastaus on aika itsestään selvä.

– Yleisesti on tarkoitus kehittää passipeliä kokonaisvaltaisesti, eri passeja voi harjoitella paljonkin, hän vastaa.

Tommi Mäkelä on ankkojen ilopilleri, melkein aina hymyssä suin niin kentällä kuin vaihtonurkkauksessa. Hän itse sanoo, että hän on perusluonteeltaan iloinen ja myönteinen ihminen. Mutta kyllä välillä häntäkin harmittaa, varsinkin tappioiden jälkeen, hän myöntää.

– Minä en vain näytä sitä yhtä selvästi kun jotkut muut, vuonna 2001 syntynyt passari sanoo.

 

Lentopallon ohella Tommi Mäkelän mielessä ovat nyt opiskelu ja niissä aiheena liiketalous. Elämä on tasapainoilua lentopallon ja muiden asioiden välillä, hän toteaa.

– Lentis on kuitenkin ykkönen ja ollut jo 10 vuotta. Olen vielä nuori, eikä minulla ole vaivoja, joten pelata voi täysillä, Mäkelä toteaa.

 

Vantaa Ducks / Tiedotus

Katarina Koivisto

 

Posted in Vantaa Ducks.