Nähdäänkö isänpäivänä Lumo-hallissa voittava Vantaa Ducks?

Suomen Cupin puolivälieräparin Vantaa Ducks vs. Hurrikaani toinen osaottelu pelataan Vantaan Korson Lumo-hallissa sunnuntaina 13.11.2016 klo 17.00. Isänpäivän kunniaksi päivän merkkihenkilö isä pääsee otteluun edullisesti, kun isän mukana on alle kaksitoistavuotias lapsi. Lipun hinta on silloin vain kymmenen euroa ja päälle tulee vielä kahvikuponki, jolla saa kahviosta kupillisen maistuvaa ja piristävää kahvia.

Keskiviikkona Loimaalla kyyti oli kylmää Vantaan Ducksin ankkapoikueelle. Hurrikaani meni pyörremyrskynä kolme erää ja ottelu oli taputeltu alta aikayksikön. Ducksin kapteeni Toni Kankaanpää totesi hävityn ottelun jälkeen: ”Ensin meidän täytyy muuttaa asenne täysin. Meidän täytyy tulla voittamaan peli eikä vain pelaamaan sitä, koska on pakko. Sitten voidaan katsoa vähän taktisia kuvioita, kun on pää saatu kuntoon”. Sunnuntaina nähdään missä kunnossa ankkojen pää on? Kaudella pitkän voittoputken jo kokenut Vantaa Ducks haluaa varmaan palata voittojen tielle, vaikka vastassa lähes vuoren korkuinen Hurrikaani, jonka salainen ase on Loimaalla lanseerattu kiimatippa.

Vantaa Ducksin on voitettava ottelu joko 3 – 0 tai 3 – 1. Sen jälkeen mennään kultaiseen erään. Kultaisen erän voittaja selviää sitten final fouriin. Vantaa Ducksin alkukauden määrätietoisilla esityksillä Hurrikaani saadaan varmasti tainnutettu hennoksi tuulenvireeksi. Hurrikaanin vahvuus Loimaan voittopelissä oli voimakas syöttöpeli ja sen myötä betoninen torjuntapeli. Vantaa Ducksin syöttöpeli ei taas kulkenut Loimaalla, mutta sunnuntaina kotikentällä saattaa jälleen ankkojen syöttökin purra. Molemmissa joukkueissa pelaa veljeskaksikko. Oivasten nimet kirjoitetaan vielä neonvaloihin isoimmilla kirjaimilla kuin Vantaa Ducksin Määttästen nimet. Toki Miron ja Markon suurimmat lentopalloilun urotyöt ovat vielä edessä. Määttästen käden jäljet saatetaan jopa painaa Hollywood Boulevardille.

Suomen Cupin pelin jälkeen seuraa Hurrikaani-trilogian kovin koitos. Keskiviikkona 16.11. Lumossa taistellaan todella tärkeistä sarjapisteistä, kun Mestaruusliigan kaksi kärkijoukkuetta kohtaavat klo 18.30 alkavassa pelissä ja molemmat himoitsevat äärimmäisen tärkeitä kolmea sarjapistettä. Silloinkin kentällä on voittoa himoitseva Vantaa Ducks. Keskiviikon peli on hyväntekeväisyysottelu, jossa yhteistyötä tehdään Brother Christmasin kanssa. Osa lipun hinnasta menee hyväntekeväisyyteen ja ennen ottelua viiden jälkeen paikalla on trubaduuri, joten keskiviikon peliin kannattaa tulla hyvissä ajoin. Myynnissä on myös Brother Christmas tuotteita.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.