Monen roolin Menevä-Mika viihtyy pääkaupunkiseudun pöhinässä ja Vantaa Ducksissa

Monen roolin Menevä-Mika viihtyy pääkaupunkiseudun pöhinässä ja Vantaa Ducksissa

 

Vantaa Ducksissa useassa roolissa jatkava Mika Rajala sai pureskeltavaksi nipullisen ankkatiedotuksen kysymyksiä. Verbaalivirtuoosi laittoi vokaalit ja konsonantit oivaan järjestykseen. Haastattelusta selviää onko Mika pudonnut myönteisyyden taikapataan vai syöttötuolista?

 

1.Miten Oulunsalon suuri mies on viihtynyt Vantaa Ducksissa?

– Alkuun tuli epäiltyä, että miten tänne pääkaupunkiseudulle meikäläinen sopeutuu. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin, eikä mitään haluja ole täältä pois. Ducksin organisaatio on mielestäni vertaansa vailla, kun on sitoutuneita tekijöitä taustalla aina talkoolaisista lähtien. Suuri kiitos heille, kun ovat ottaneet hyvin vastaan ja vakuuttaneet ainakin meikäläisen asenteellaan.

 

2.Missä rooleissa olet mukana Vantaa Ducksin toiminnassa?

– Kaikissa mahdollisissa pelaamista lukuunottamatta. Teen Somea, joukkueenjohtajan hommia, toimin hallituksessa, olen jossain määrin apuna valmennuksessa, järjestän ottelutapahtumia jne. Viime kaudella debytoin voitollisesti päävalmentajana. Jospa ensi kaudella saisin myös ensimmäisen liigapelin plakkariin, olisi sitten tämä laji ”pelattu läpi”.

 

 

3.Miten voit parhaiten osaltasi auttaa joukkuetta kaudella 2022-2023?

– Olemalla oma positiivinen itseni ja olla joukkueessa se viimeinen kaveri, jonka suu menee mutrulle. Lupaan joukkueelle, että vitsit pukukopissa huononee muttei muutu mihinkään.

 

4.Mitkä ovat tavoitteesi lentopallon parissa?

– Koitan sosiaalisen median kautta tehdä lentopallosta nuorten silmissä trendikkäämmän, jotta saataisiin uusia harrastajia lajin pariin. Lisäksi haaveilen siitä, että joku päivä pääsen juhlimaan Suomenmestaruutta. Lähimpänä oltiin 2019, kun Ettan kanssa oltiin hopealla.

 

5.Mitä muuta teet elämässäsi kuin vaikutat Vantaa Ducksissa?

– Teen markkinointia yhteistyökumppanillamme Menevä Oyllä, sekä ajelen taksia. Lisäksi sosiaalinen media on kiva harrastus, josta myös saa voita leivän päälle.

 

6.Miksi pärjäät niin luontevasti somessa?

– Olemalla hölmö oma itsensä. Silloin pärjää, kun ei esitä mitään, vaan on rohkeasti oma itsensä.

 

7.. Oletko pudonnut joskus lapsuudessasi myönteisyyden taikapataan? Vai mistä olet löytänyt positiivisen asenteen?

– Noh, syöttötuolista varmastikin olen pudonnut jos ei muuta. Kai tämä positiivisuus kumpuaa kotioloista, kun on saanut hyvän kasvatuksen.

 

8. Millaista on työskennellä veljesi Juhon kanssa? Mikä on mielestäsi Juhon paras ominaisuus? Missä Juholla on vielä kehitettävää?

– Juhon kanssa pystytään olemaan rehellisiä toisille, joten se helpottaa työntekoa. Juho on tekemisessään analyyttinen, niin hän on hyvä näkemään asiat mitkä toimii ja mitkä ei. Juho toisinaan unohtaa kertoa juttuja myös minulle. Esimerkiksi jos harjoitusajat muuttuu tai näin, niin kaikki muut siitä tietää paitsi meikäläinen jos en ole ollut paikalla reeneissä.

 

9.Olet myös TV:stä tuttu. Voidaan sanoa, että olet julkkis? Mitä julkisuudessa oleminen on sinulle opettanut?

– En koe olevani julkkis, vaikka tuolla kaduilla nuorempi väestö tunnistaakin TikTokin kautta. Jokunen taksari on TV:n kautta tunnistanut liikenteessä. Kai sitä tulee vähän enemmän mietittyä, että missä on hyvä kaivaa nenää, ettei kukaan tunnistaisi.

 

10.Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?

– Lähetään Menevän markkinointikiertueelle kiertämään kesäistä Suomea kolmeksi viikoksi aina Turusta Leville ja kaikkea sille välille. Kun heinäkuussa alkaa loma, tavoite olisi päästä ulkomaille.

 

11.Joukkue pelasi välierissä kaudella 2020-2021. Miten näet joukkueen mahdollisuudet välieriin tulevalla kaudella?

– Jotta saataisiin loistava lopputulos vajaan vuoden päähän, vaatii se sitoutumista jokaiselta joukkueen matkassa mukana olevalta aina pelaajista valmennukseen sekä taustoilta katsojiin. Yhdesttä teemme ensi kaudesta mestariteoksen.

 

12.Millä kolmella sanalla kuvaisit Vantaa Ducksin joukkueen henkeä?

– Hyvällä tavalla kiero. Tykätään heittää herjaa toisille, jos tulee mokia, mutta hyvässä hengessä.

 

13.Mikä sinusta tulee isona?

– Sen aika näyttää. Toistaiseksi elämä sujuu hyvin, joten voisin nähdä itseni vaikkapa 20 vuoden päästä tekemässä markkinointia sekä lentopallohommia. Olisi kiva joskus tehdä vaikkapa pelaaja-agentin hommia seuratoiminnan vastapainoksi.

 

Ja lopuksi tärkeä muistutus kaikille ankkafaneille. Kesäkuun loppuun mennessä saa tulevan kauden kausikortin ostettua todella edullisesti hintaan 80 €. Nyt klikkaa tästä linkistä Lippuautomaattiin ja tee järkevä kausikorttikauppa.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.