Mikäli ankkafanit halutaan puolivälierissä vielä kerran Vantaan Energia-Areenan lauteille, niin maanantaina on Vantaa Ducksin kairattava Kuopio-hallissa voitto.

Mikäli ankkafanit halutaan puolivälierissä vielä kerran Vantaan Energia-Areenan lauteille, niin maanantaina on Vantaa Ducksin kairattava Kuopio-hallissa voitto.

Savo Volley johtaa puolivälieräpelejä 2-0. Kolmella voitolla etenee välieriin. Maanantaina Kuopio-hallissa klo 18.30 alkaen selviää, onko Vantaa Ducksin valmentaja Juho ”Juica” Rajala löytänyt lääkkeet kotijoukkueen kukistamiseksi. Lauantaina Vantaan Energia-Areenalla oli jokaisessa pelatussa erässä hetkensä, mutta hyvät hetket eivät kestäneet koko erää. Näin Savo Volley kliinisen varmalla pelillä kukisti ankat erin 0-3.

Savo Volleylta on maanantaina pois lauantaina Vantaalla loukkaantunut Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu. Hakkurin paikan maanantaina ottaa joko Mikko Räsänen tai Veikka Lindqvist. Keskitorjujat Jakub Kovac ja Miki Jauhiainen olivat tehokkaina liikkeellä Energia-Areenan parketilla. Miki Jauhiainen palkittiinkin Savo Volleyn parhaana pelaajana. Yleispelaajista on nostettava esiin kovia suorituksia pelistä toiseen tekevä Andrus Raadik. Lyöntivalikoimaa löytyy ja syöttö on onnistuessaan tappavan tehokas. Selkeä ennakkosuosikkina isännät lähtevät maanantaina peliin.

Vantaa Ducks kärsi runkosarjan loppusuoralla monien avainpelaajien loukkaantumisista. Puolivälierissäkin on valmentaja Rajalalla riittänyt haasteita löytää se oikea kuusikko kentälle. Muutenkin taipaleelle on mahtunut monenlaista sattumusta. Ensimmäisen puolivälierän jälkeen kotimatkaa Kuopiosta hidasti bussin syttynyt rengas. Maailman parhaaseen paikkaan Korsoon saavuttiin vasta aamulla kello 05.00. Maanantaina on kaikki laitettava peliin ja katsottava riittääkö se pelien jatkamiseen vielä tällä kaudella. Mikäli Vantaa Ducks onnistuu kairaamaan voiton, niin neljäs puolivälieräpeli pelataan keskiviikkona 23.3. Vantaan Energia-Areenalla klo 18.30. Häviöllä pelit loppuvat tältä kaudelta.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.