Mestaruusliigan keskiviikon kärkikamppailu hyväntekeväisyysottelu

Lentopalloilun Mestaruusliigan keskiviikon 16.11.2016 klo 18.30 alkava kärkikamppailu Vantaa Ducksin ja Hurrikaanin välillä on samalla hyväntekeväisyystapahtuma. Vantaa Ducks luovuttaa jokaisesta ostetusta pääsylipusta kolme euroa tuusulalaiselle hyväntekijälle Brother Christmasille. Voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysprojekti käyttää rahat joulun luomiseksi sadalle vähempiosaiselle perheelle. Brother Christmas toivoo lipputuloilla ja muilla joukkorahoitusmenetelmillä saavansa kasaan 15000 euroa. Hyväntekijän on tarkoitus vierailla mahdollisimman monen perheen luona joulunalusviikolla ja luovuttaa rahoja ja lahjoja. Hyväntekeväisyystapahtuma alkaa jo klo 17.00 ja paikalla Lumossa on trubaduuri Julian Rocks. Sadalle ensimmäiselle lapselle jaetaan yllätyslahja. Hyväntekeväisyysarpajaiset pidetään ja niiden palkintona on upea, viidensadan euron arvoinen ”Deal With It” Hoover tasapainoskootteri. Eli onnellinen voittaja lähtee ottelusta illalla kotiin omalla tasapainoskootterilla. Brother Christmas myy myös rintanappeja, joten monella eri tavoin voivat Vantaa Ducksin ja Hurrikaanin kannattajat osallistua ja turvata mahdollisimman monelle vähävaraiselle perheelle jouluiloa.

Vantaa Ducks johtaa Mestaruusliigaa kuudellatoista pisteellä ja kivenkova vastustaja Hurrikaani on sarjassa toisena viidellätoista pisteellä kaksi ottelua vähemmän pelanneena kuin kotijoukkue. Hurrikaanin kovuudesta kertoo jotain sekin, että Loimaan ylpeys ei ole hävinnyt vielä erääkään vastustajalle. Tuon taian murtaminen on vantaalaiskorsolaisen ankkalauman tavoite voiton lisäksi keskiviikkona. Päävalmentaja Ismo Tuomisella on ollut alkukaudella lähes kultainen kosketus, jolla hän on saanut ankkalauman pelaamaan Mestaruusliigassa voitosta voittoon. Vain toinen mestarisuosikki VaLePa on onnistunut kukistamaan sarjajohtajan. Tuominen yltyi sunnuntain Cup-pelin jälkeen vuolaasti ylistämään kolmanteen erään hakkuriksi tullutta Karl Külaotsia Vain Elämää tyyliin. ”Kalle lauloi (eli tappoi palloa) ja muut liikuttuivat”.

Hurrikaani antoi kahdessa Suomen Cupin kohtaamisessa korsolaisille myrskyvaroituksen. Hurrikaani tulee erittäin painavalla syötöllä, kovalla hyökkäyksellä ja tiiviillä torjunnalla. Onneksi Vantaa Ducks on kauden aikana jo ehtinyt näyttämään, että se on viimeiseen asti taisteleva joukkue, joka ei anna periksi. Katsojat saavat hyväntekeväisyystapahtuman lisäksi varmasti nähdä huippukamppailun. Loimaa vilisee tähtinimiä, joista Oivasten veljekset Mikko ja Matti ovat tuttuja kaikille lentopallon ystäville. Päävalmentajan nimi Lauri Rantanen kannattaa myös painaa mieleen, mikäli hän tuo ”pojan” Loimaalle.  Sen jälkeen Loimaalla enää pohditaan tehdäänkö Laurista torille näköispatsas vai Alpo Jaakolan muistoa kunnioittava dadaistinen, ”kiimatippainen” veistos.

Keskiviikon kärkikamppailun jälkeen Vantaa Ducks vetää hetken henkeä ja virittäytyy harjoituksissa kohtaamaan LEKA Volleyn 26.11. vieraissa. Seuraava kotiottelu on Vantaa Ducksille jo rakkaaksi tulleessa Karkkilan liikuntahallissa, jossa vastustajana yksi Mestaruusliigan ikonijoukkueista, Raision Loimu. Karkkilan kotipeli pelataan 27.11. klo 17.00. Järjestelyt hoitaa jälleen esimerkillisesti Karkkilan Pojat ry.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.