Menevä-Mika virtuaalisen pelireissun matkanjohtajaksi Turkuun keskiviikkona 1.2. TUTO Volleyn isännöimään peliin. Lähde mukaan, kannusta ankkoja ja tue samalla Vantaa Ducksia!

Menevä-Mika virtuaalisen pelireissun matkanjohtajaksi Turkuun keskiviikkona 1.2. TUTO Volleyn isännöimään peliin. Lähde mukaan, kannusta ankkoja ja tue samalla Vantaa Ducksia!

 

Mitä virtuaalinen pelimatka Turkuun tarkoittaa, mitä se pitää sisällään ja miten siihen pääsee mukaan?

 

Näihin kysymyksiin on paras vastaamaan Vantaa Ducksin joukkueenjohtaja, TV:stä tuttu Tolpalla-sarjan tähti, Menevän propagandajohtaja, someguru, TikTok-kuuluisuus, Oulunsalosta kotoisin oleva Mika Rajala.

 

– Perustan WhatsApp-ryhmän, ja mukaan pääsevät kaikki virtuaaliselle pelimatkalle pääsymaksun maksaneet. Hintakin on ainutlaatuiseen tarjontaamme nähden edullinen – 27 euroa. Maksat 27 euroa Korson Vedon liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30.

 

Viestikenttään laitat puhelinnumerosi, jonka liitän perustamaani virtuaalisen pelimatkan ryhmään. Myynti on auki keskiviikkoon klo 12.00 asti. Mikäli sen jälkeen sinulle tulee polttava halu päästä WhatsApp-ryhmäämme mukaan, niin maksa maksu ja laita minulle sähköpostia mika.rajala90@gmail.com osoitteeseen. Viestin liitteeksi kuitti maksustasi ja puhelinnumerosi, niin liitän sinut ryhmään.

 

– Tässä ohjelmatarjonta tiivistettynä:

Aloitan keskiviikkona 1.2. iltapäivällä, kun bussi starttaa Korsosta Turkuun. Matkalla saat tuoreita tunnelmia pelaajilta. Valmentaja Juho Rajala kertoo miten Olli Kuoksan valmentama TUTO-Volley kaadetaan. Kupittaan palloiluhallissa pelattavan pelin lomassa laitan kommentteja pleijareiden kannalta elintärkeästä kohtaamisesta.

 

Ottelun jälkeen tarjolle tuon tuoreet tunnelmat. Meille Rajalan veljeksille Turku ei ole Oulunsalon veroinen paratiisi. Pelin jälkeen suihku ja bussin nokka kohti Korsoa. Vedetään joukkueen kanssa peli pakettiin niin bussissa kuin palauttavan sapuskan äärellä.

 

Tule rohkeasti mukaan. Passia ei tarvita. Vain maksu liigajoukkueen tilille. Tukesi on tärkeä.

 

Vantaa Ducks

 

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.