Menevä-Mika virtuaalisen pelireissun matkanjohtajaksi. Lähde mukaan ja tue Vantaa Ducksia!

Menevä-Mika virtuaalisen pelireissun matkanjohtajaksi. Lähde mukaan ja tue Vantaa Ducksia!

Lentopalloilun Mestaruusliigassa viranomaisten määräämien rajoitusten takia seurojen fanien tuki on enemmän kuin tärkeää. Raision Loimussa päästettiin mielikuvitus valloilleen. Nyt Vantaa Ducks hyödyntää raisiolaisten mielikuvituksen tuotetta. Vantaa Ducks järjestää tulevan viikonlopun vieraspelireissun oheen virtuaalisen pelimatkan. Se on ankkafaneille ja kaikille huippulentopallon ystäville oiva tapa tukea Vantaa Ducksin toimintaa vaikeina aikoina.

Mitä virtuaalinen pelimatka tarkoittaa, mitä se pitää sisällään ja miten siihen pääsee mukaan?

Näihin kysymyksiin on paras vastaamaan Vantaa Ducksin joukkueenjohtaja, TV:stä tuttu Tolpalla-sarjan tähti, Menevän propagandajohtaja, someguru, TikTok-kuuluisuus, Oulunsalosta kotoisin oleva Mika Rajala.

  • Perustan WhatsApp-ryhmän, ja mukaan pääsevät kaikki virtuaaliselle pelimatkalle pääsymaksun maksaneet. Hintakin on ainutlaatuiseen tarjontaamme nähden edullinen – 25 euroa. Maksat 25 euroa Korson Vedon liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30. Viestikenttään laitat puhelinnumerosi, jonka liitän perustamaani virtuaalisen pelimatkan ryhmään. Myynti on auki perjantaihin klo 18.00 asti. Mikäli sen jälkeen sinulle tulee polttava halu päästä WhatsApp-ryhmäämme mukaan, niin maksa maksu ja laita minulle sähköpostia mika.rajala90@gmail.com osoitteeseen. Viestin liitteeksi kuitti maksustasi ja puhelinnumerosi, niin liitän sinut ryhmään.
  • Tässä ohjelmatarjonta tiivistettynä:Aloitan perjantai-iltana 28.1. Oulu-terveisillä. Vantaa Ducksin joukkue laskeutuu Oulunsalon lentokentälle lauantaina 29.1. iltapäivällä kello 14.00 maissa. Menemme Menevän kyydillä kohti Raksilaa ja Ouluhallia, jossa vastassa Etta klo 17.30. Ennakkotunnelmia pukukopista. Ottelun ajalle on haussa kokenut pelimies kommentaattoriksi.

Ottelun jälkeen tarjolle tulee tuoreet tunnelmat. Meille Rajalan veljeksille Oulunsalo on paratiisi, ja pääsette mukaan tapaamaan meidän hulttioveljesten äitiä. Olisiko äiti laittanut pojilleen iltapalaksi rössypottua. Tulossa myös tunnelmakuvia minulle rakkaasta Oulusta.

  • Sunnuntai alkaa hotellin aamupalalta. Siitä junalla Oulusta Rovaniemelle. Liveä tulossa. Peli Lakkapäätä vastaan alkaa Lapin Urheiluopistolla 30.1. klo 17.00. Rollonkin nähtävyydet vilahtavat ryhmäläisille. Pelin jälkeen ottelun jälkeiset tunnelmat. Menevä-matkalla Rovaniemen lentokentälle, josta virtuaalisen pelimatkan loppufiilikset.

Tule rohkeasti mukaan. Passia ei tarvita. Vain maksu liigajoukkueen tilille. Tukesi on tärkeä. Tuellasi olet varmistamassa huippulentopalloilun jatkumisen pääkaupunkiseudulla Vantaan Korsossa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.