Maanantain Savo Volley peli kotisalissa Lumossa on yksi tärkeä etappi kohti runkosarjan jälkeistä esikarsintaa!

Maanantain Savo Volley peli kotisalissa Lumossa on yksi tärkeä etappi kohti runkosarjan jälkeistä esikarsintaa!

Lentopallon Mestaruusliiga on loppusuoralla. Vantaa Ducksilla on runkosarjassa jäljellä kaksi kotipeliä. Maanantaina 4.3. vieraaksi tulee savolaisten ylpeys, Savo Volley. Ottelu alkaa klo 18.30. Savo Volley taistelee vielä puolivälierien kotiedusta. Vantaa Ducksilla on edessä runkosarjan jälkeiset liigakarsinnan esikarsinnat, joissa ratkaistaan kumpi esikarsintajoukkueista pääsee kesälaitumille ja kumpi joukkueista joutuu varsinaiseen liigakarsintaan lentopallon ykkössarjan voittajaa vastaan. Runkosarjan loppupelit ovat yksi mahdollisuus ankoille saada peli uomilleen esikarsintaan.

Vantaa Ducksin valmentaja Juho Rajala oli pettynyt ankkojen peliesitykseen lauantaina Tiikerit-ottelun jälkeen. -”vielä on kaksi kotipeliä jäljellä. Samanlaisia esityksiä ei kotona kehtaa näyttää.” Lauantaina ankkojen parhaana palkittu Kalle Kattelus totesi, että ”ennen karsintoja pitää saada jokunen hyvä peli, muuten tulee kylmää kyytiä.”

Ducksin runkosarja on ollut vuoristoratamainen. Toistaiseksi saaliina on ollut neljä voittoa. Juho Rajala pohti tiedotuksen ennakkohaastattelussa, että runkosarjan kahdessa loppupelissä ”on tarkoitus keskittyä erityisesti pelillisiin asioihin, joita halutaan saada kuntoon ennen karsintoja. Tämän lisäksi tietenki pyritään valmistautumaan niin taktisesti, henkisesti kuin fyysisesti otteluihin erityisen hyvin, jotta ollaan valmiita pelaamaan heti ekasta esikarsintamatsista.” Rajala nosti esiin myös hyökkäyspelaamisen saamisen kuntoon. -Sitä kun saadaan kuntoon, niin muutkin osa-alueet helpottaa.

Rajala totesi myös, että on rotaation kohtia -missä meidän pitää tehdä selkeämpiä ratkasuja! Kyl mä uskon, että jokainen jätkä sen ymmärtää, miten tärkeitä nää kaksi vikaa matsia kotona on meille. Savo Volleysta nostaisin esiin Joonas Jokelan. -Joonasta vastaan pitää pystyä pelaamaan.

Savo Volley on Suomen Cupin voittaja tältä kaudelta. Silmien iiriksissä kiiluu kevään päätteeksi Mestaruusliigan mestaruus. Rosteri huokuu osaamista ja kokemusta. Maanantaina toivottavasti Joonas ja kumppanit sytyttävät ankatkin näyttämään parasta. Nyt jos koskaan on löydettävä asenne, jolla ankkojen vastustajat joutuvat tuntemaan miltä kylmä kyyti tuntuu. Tervetuloa Lumon lauteille kannustamaan ankkoja. Myös pääkaupunkiseudun savolaisille maanantai on erinomainen mahdollisuus nostattaa rakkaan Savon kotiseututunnetta.

Maanantain pelin jälkeen alkaa ankkafaneilla valmistautuminen Vantaa Ducksin emoseuran Korson Vedon 90 vuotta juhlistavaan juhlaotteluun. 9.3. klo 17.00 alkavaan peliin vastustajaksi tulee Raision Loimu. Lippu.fi:ssä on myynnissä normaalilippujen lisäksi Onnittelulippu. 29 euron arvoinen onnittelulippu sisältää sisäänpääsyn otteluun sekä onnittelun 90-vuotiaan seuran nuorisotyön hyväksi. Alle 16-vuotiaille lapsille on vapaa sisäänpääsy. Yritykset voivat ostaa onnittelulippuja asiakkailleen ja henkilökunnalle. Osta lippu https://www.lippu.fi/event/vantaa-ducks-lentopallon-mestaruusliiga-monitoimikeskus-lumon-liikuntahalli-17652284/ .

Juhlaottelumme televisioidaan Ruutu+ -kanavalla. Tarjoamme sinne yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden onnitteluun pelin väliajoilla näkyvään Onnittelulistaan. Tämä sisältää yrityksen logon näkymisen hintaan 300 € + alv 24 %. Ota yhteys vaikka heti puheenjohtaja Ari Koskenojaan puh. 05064478 tai sähköpostilla koskenojaa@gmail.com. Tehdään yhdessä viimeisestä ottelusta juhlava hetki. Tervetuloa täyttämään joukolla Lumon lauteet.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.