Leka moukaroi Vantaa Ducksin nurin

Vantaa Ducksin Varkauden vierasotteluun jouduttin lähtemään normaalista poikkeavalla kokoonpanolla. Hyvin  menneiden aamuharjoitusten jälkeen ottelun aloituskokoonpano meni uusiksi, kun joukkuen kapteenin ja henkisen johtajan Toni Kankaanpään kuumeen nousu esti otteluun osallistumisen.

Selvästi alkukauden lamastaan piristynyt kotijoukkue ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan  oli jokaisella osa-alueella vierasjoukkuetta parempi. Vantaa Ducksin peli hajosi huonoon aloitusten vastaanottoon, LEKA sai runsaasti pisteitä ässäsyötöillä, vastapalloista ja passarin ulottumattomiin menneistä nostoista. Vierasjoukkue avusti LEKA:a myös syöttöruudussa, ässäsyöttöjen ja syöttövirheiden summassa Vantaa Ducks hävisi parikymmentä pistettä. Kotijoukkue syötti varmasti ja ottelussa nähtiin monta pitkää LEKA:n syöttövuoroa. Vantaa Ducksin syöttöputkia ei juuri nähty, kun syöttövuoron orastava alku tyssäsi monta kertaa syöttövirheeseen. Vantaa Ducksin joukkueesta parhaiten onnistui Alpár Szabó (14/+14) ottaen kuusi torjuntaa ja kahdeksan hyökkäyspistettä 100% hyökkäystehoilla.  LEKA:n tehokkain oli Samuli Kaislasalo (22/+19), joka kuritti kovilla tehoilla vierasjoukkuetta sekä verkolla että syöttöruudussa.

Kommentit

Tapio Nissi: Tiedettiin lähtökohdat tähän otteluun, Sampo-peli keskiviikkona antoi viitteitä hyvästä. Peli-ilme oli tänään upea. Taktisella puolella tänään ei hirveästi mietitty vastustajan peliä vaan lähdettiin hakemaan ennen kaikkea omaa peliä. Se onnistui tänään hyvin. Tänään näki, että joukkueella oli todella hauskaa kentällä. Onnistumisten kautta saadaan paljon virtaa.

Ismo Tuominen: Oltiin tänään kaukana kärkijoukkueesta. Kaikki meni tällä viikolla hyvin, kunnes Kankaanpää sairastui kuumeeseen. Tänään oltiin munattomia eikä vastuunkantajia tänään löytynyt. Henkisellä puolella oltiin heikkoja ja se näkyi etenkin vastaanotosta. Onnittelut LEKA:lle selkeästä voitosta.

Samuli Kaislasalo: Aika hyvät fiilikset, ilme kentällä oli vapautunutta eikä puristamista ollut. Mentiin koko ajan päättäväisesti eteenpäin. Syöttö kulki tänään todella hienosti. Tästä on hyvä lähteä kohti huomista Sampo-ottelua.

Parhaat pistemiehet:
LEKA: Kaislasalo 22/+19, Helenius 9/+5, Reijonen 7/+5
Ducks: Szabó 14/+14, Miro Määttänen 11/-3, Kulaots 10/+4

LähiTapiola-pisteet:
3 Kaislasalo, LEKA
2 Szabó, Ducks
1 Reijonen, LEKA

Ottelun parhaat pelaajat: Szabó, Kaislasalo

Ottelun tilasto

Vantaa Ducks pelaa tänään 27.11. kotiottelunsa Karkkilan Urheilutalolla, vastassa sarjassa viimeisenä oleva Raision Loimu. Ottelu alkaa klo 17.00

Vantaa Ducks
Tiedotus/Esa Parviainen

Posted in Vantaa Ducks.