Laurila-Turnaus 2 huipentuu kahteen näytösotteluun. Vantaa Ducksin liigajoukkue kohtaa Himalayan Sports Clubin ja Korson Koukkupolvet lauantaina 26.8.!

Laurila-Turnaus 2 huipentuu kahteen näytösotteluun. Vantaa Ducksin liigajoukkue kohtaa Himalayan Sports Clubin ja Korson Koukkupolvet lauantaina 26.8.!

Laurila-Turnaus 2 pelataan viikonloppuna Vantaan Korson Lumo-hallissa. Lauantaina 26.8. turnauksessa tehdään lentopallohistoriaa, kun Mestaruusliiga-kauteen 2023-2024 valmistautuva Vantaa Ducksin ioukkue kohtaa kaksi turnaukseen osallistuvaa joukkuetta. Kello 15.30 Himalayan Sports Club kohtaa Vantaa Ducksin ja kello 16.45 alkavassa ottelussa Korson Koukkupolvet haastaa ankkajoukkueen. Ottelun pelataan kahden voittoerän periaatteella.

Toivotamme yleisön tervetulleeksi näytösottelujen katsomoon. Lumon lauteille on vapaa pääsy, mutta vapaaehtoisen pääsymaksun voi halutessaan maksaa. Kahvio on auki. Lisäksi kausikortin ostamista miettiville on ilouutinen. Lauantaina on mahdollisuus ostaa kausikortti kauden 2023-2023 runkosarjan kotiotteluihin tarjoushintaan. Käy hyödyntämässä erikoistarjous ja saat turvattua edullisen pääsyn Lumon lauteille runkosarjan kotiotteluihin.

On mielenkiintoista, miten ankkajoukkueen päävalmentaja Juho ”Juica” Rajala saa kaivettua vastustajista tietoa. Löytyykö juutuubin syövereistä videoita, joita ”Juica” voi kelailla perjantain ja lauantain välisenä yönä aamun sarastukseen saakka. Lauantain pelit käynnistävät Vantaa Ducksin liigamiehistön harjoitusottelujakson. Syyskuussa pelataan tukullinen harjoituspelejä. Ducks kohtaa mm. Hurrikaanin Kisakalliossa 12.9. Joukkue käy myös Virossa harjoitusotteluturneella. Tiedotamme harjoitusotteluista tarkemmin syyskuun alussa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.