Korson Vedon edustusjoukkueesta Vantaa Ducks

IskaKorson Vedon joukkueen nimi Mestaruusliigassa on Vantaa Ducks ja valmennuskolmikoksi on kiinnitetty Tuominen-Lindberg-Lehto 

Korson Vedon joukkueen uusi nimi Mestaruusliigassa on Vantaa Ducks. Joukkueen tunnuksena jo pari kautta ollut ankkahahmo valtaa nyt myös Mestaruusliigassa pelaavan miesten joukkueen nimenkin. Vantaan Korsohan on tunnettu aiemmin myös valtakunnallisesti tunnetusta Ankkarockista, joka pidettiin Korson keitaassa, Ankkapuistossa.

Vantaa Ducksin valmennusteamissa ovat ensi kaudella mukana pääkaupunkiseudulle päivätöihin muuttanut Ismo “Iska” Tuominen, Jouko “Jokke” Lindberg ja Satu Lehto. Ismo Tuomisen päävastuuna on joukkueen iltaharjoitukset ja otteluiden johtaminen, kokenut Jouko Lindberg on vastuussa aamuharjoituksista ja valmennuryhmässä on täysipainoisesti mukana Satu Lehto, jolla on kokemusta naisten, miesten ja nuorten valmennustehtävistä.

Mestaruusliigan kokenein suomalaisvalmentaja Ismo Tuominen on uransa aikana pelannut 147 lentopallon pääsarjaottelua ja valmentanut liigajoukkueista Salon Piivolleyta, Perungan Poikia (Team Lakkapää), Santasportia, Kokkolan Tiikereitä, Hurrikaani Loimaata ja Raision Loimua kaudesta 2000-2001 alkaen. Liigajoukkueiden lisäksi Tuominen on toiminut Mauro Berruton apuvalmentajana Suomen maajoukkueessa ja päävalmentajana Al-Hilalin joukkueessa Riyadissa Saudi-Arabiassa. Tuomisen valmennusuran palkintokaapista löytyy yksi SM-kulta, yksi hopea sekä kaksi pronssia. Suomen Cupista on tullut kulta ja hopea. Lisäksi alle 21-vuotiaiden SM-sarjasta on tullut kaksi kultaa ja yksi hopea.

Vantaa Ducksin joukkueen edellisen kauden runko säilyy koossa ja viime kauden pelaajista sopimuksen ovat toistaiseksi tehneet yleispelaajat Toni Kankaanpää ja Miro Määttänen, hakkurit Antti Vallin ja Karl Külaots, keskitorjuja Lassi Nurminen ja libero Patrik Ovaska. Lisäsopimuksista on tulossa tietoa lähiaikoina.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Esa Parviainen

Posted in lentopallo, Vantaa Ducks.