Keskiviikkona Karelian Hurmosta, PuMa-Volleyn junnuja ja Vantaa Ducksin peli-iloa

Keskiviikkona Karelian Hurmosta, PuMa-Volleyn junnuja ja Vantaa Ducksin peli-iloa

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu Vantaan Korsossa Lumossa keskiviikkona klo 18.30, kun Vantaa Ducks kohtaa Karelian Hurmoksen. Joukkueiden valmentajat ovat kahvion haastattelupisteessä ennakkohaastattelussa klo 18.00. Ducksin valmentaja Juho Rajala totesi perjantaina Akaa-Volleyn tappiopelin jälkeen, että ”meillä on ehkä liikaakin yrittämistä etenkin silloin, kun pitäisi ratkaista eriä ja otteluita. Välillä pelataan ihan hyvää lentopalloa. Uskon, että kun saadaan lisää rutiinia, löytyy malttia loppuihinkin”. Ankat lähtevät Hurmoksen kaatoon sarjakolmosena ja Pohjois-Karjalan kareliaaninen ylpeys on sijalla kuusi. Vain kaksi sarjapistettä vantaalaisia perässä. Tiukka taistelu on luvassa. Molemmat joukkueet janoavat kolmea sarjapistettä, joilla pysyisi selkeästi sarjan kärjen välittömässä tuntumassa.

Keskiviikkona ottelun teemana on tuoda pelin lomassa esiin Vantaa Ducksin ja PuMa-Volleyn välistä yhteistyötä. Yhteistyön teemana on kirkastaa nuorien pelaajien pelaajapolkua huippupelaajiksi. Marraskuun 23. päivä klo 17.00-21.00 on Vantaa Ducksin joukkueella ja PuMan poikajunioreilla yhteinen harjoitustilaisuus Lehto Areenalla. Keskiviikkona Hurmos-ottelun pitkällä erätauolla ovat haastattelupisteessä Vantaa Ducksin pääkummi Toni Kankaanpää ja PuMa-Volleyn poikien valmennusvastaava Jouni Lind. Sekä 3.11., että 9.11. ottelussa Hurrikaania vastaan, Lumon lauteilla on PuMan junioripelaajia valmentajia ja joukkueenjohtajia kannustamassa edustusverkkareissaan. Heillä on otteluihin vapaa pääsy.

Karelian Hurmos on näyttänyt, että joukkue on otettava tosissaan. Valmentaja Matti Alatalo on saanut koko rosterin nostamaan tasoaan. Erityisesti joukkueesta on noussut esille hakkuri Eetu Häyrinen, yleispelaajavelhot Jere Heiskanen ja Matias Korhonen, keskipelaajat Atte ”Iso A” Rissanen sekä Petteri Härkönen. Libero Tatu Hakkarainen täydentää tämän pelaavan seitsikon kokeneen passarin Lasse Jylhän kanssa. Hurmos voitti lauantaina Raision Loimun kovan taiston jälkeen. Samalla katkesi kahden ottelun tappioputki. Ducksin torjunnan on saatava laitapelaajat kuriin, jos pohjoiskarjalaisten iloa halutaan Lumossa suitsia.

Vantaa Ducksin kausi alkoi neljällä voitolla ja nyt ollaan lievässä kahden ottelun tappioputkessa. Tappiot ovat tulleet vierasotteluissa Hurrikaania ja Akaa-Volleyta vastaan. Kotisali tarjoaa mahdollisuuden palata voittojen tielle ja terveeseen itseluottamukseen. Joukkueessa on iso potentiaali, ja kun pelirutiini kasvaa, niin sarjakolmonen jatkaa varmasti myötäisessä tuulessa. Lentopallossa on korostettava syöttövastaanottopelaamista, johon Rajala varmasti kiinnittää keskiviikkona huomiota. Joukkueen teemana on myös ollut saada lisää potkua hyökkäyksiin. Hurmoksen torjunta- ja puolustuspelaamista on horjutettava. Pehmolentiksellä se ei onnistu. Hurmoksen Loimu-pelissä ei pohjoiskarjalaisten peliesitys ollut tasalaatuista, joten vieraiden pelikin hakee vielä sitä kuuluisaa pelirutiinia. Ankkafanien kannattaa nyt heti käydä Lippuautomaatissa ja varmistaa jouhea sisäänpääsy keskiviikon huippuotteluun. Mestaruusliigan tilastoissa ovat ankoista pärjänneet erinomaisesti Alek Rastamo, Lauri Lehtonen, Keenan Sanders ja Kalle Kattelus. He ja muut ankkasankarit ovat livenä tarjolla keskiviikkona Lumon hornankattilassa.

Lauantaina 6.11. Ducks matkustaa Joroisiin Savo Volleyn vieraaksi. Tiistaina 9.11. on kotisalissa paljon panosta, kun Hurrikaani saapuu vieraaksi. Sarjapisteiden lisäksi joukkueet taistelevat Suomen Cupin toisen kierroksen ottelussa pääsystä Suomen Cupin Final Four -turnaukseen. Ottelu alkaa klo 18.30 ja pelataan Vantaan Korson Lumossa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.