Kausikorttikampanja käynnistyy – Ankkafani, toimi nopeasti – Ostamalla kausikortin teet edullisen hankinnan!

Kausikorttikampanja käynnistyy – Ankkafani, toimi nopeasti – Ostamalla kausikortin teet edullisen hankinnan!

 

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin kausikorttikampanja järjestetään vuonna 2021 kaksivaiheisena:

 

1.vaihe kesäkuussa 6.6.2022 – 30.6.2022, jolloin kausikortin hinta on huippuedullinen 80 € .

2.vaihe heinä – elokuussa 1.7.2022 – 31.8.2022 hintaan 100 €. Sen jälkeen myynnissä on normaalihintaisia kausikortteja (160 € ja 125 € alennuslippuun oikeutetut). Painamalla tätä linkkiä, niin voit käydä heti ostamassa kausikortin Lippuautomaatista. Kausikortti on voimassa koko kauden kaikissa Ducksin kotiotteluissa.

Korson Vedon/Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja on energinen uuden kauden edessä: ”Vantaa Ducks odottaa tulevalta kaudelta paljon. Toimintaamme kehitetään. Taustoja vahvistetaan. KyKy-Betsetin tulo Mestaruusliigaan tuo uutta sähinää sarjaan. Runkosarjaan on luvassa 15 kotiottelua.  Ja kun Vantaa Ducksin kausikortti on voimassa kauden kaikissa kotipeleissä, niin jännitettävää riittää varmasti koko rahan edestä vaikkapa pudotuspelien loppuun asti. Puheenjohtajana fiilikseni ovat hyvät. Olen huomannut samaa henkeä myös taustaporukoissa. Valmistelut ovat edenneet hyvin joukkueen kasaamisessa. Kuten Petteri Laurila totesi 6.6. päivätyssä tiedotteessa, että Vantaa Ducksin rosteri ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin valmis näin aikaisin alkukesästä. Joukkuetta ollaan myös vahvistamassa eli kaksi tärkeää palasta meillä on etsinnässä, johtava yleispelaaja ja libero.”

Lentopallon miesten Mestaruusliigakausi alkaa syyskuun lopulla ja runkosarja pelataan kolminkertaisella sarjajärjestelmällä. Sen jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta pelaavat pudotuspelit Suomen mestaruudesta. Mestaruusliigaan on hyväksytty 11 miesten joukkuetta.

Kampanjasta ostettujen korttien lunastus/uudelleenlataus tapahtuu Lumon lipunmyynnissämme ensimmäisten ottelujen yhteydessä.

Kaudella 2021 – 2022 Vantaa Ducksilla on runkosarjassa 15 kotiottelua.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.