Kausikorttikampanja käynnistyy – Ankkafani, toimi nopeasti – Ostamalla kausikortin teet edullisen hankinnan!

Kausikorttikampanja käynnistyy – Ankkafani, toimi nopeasti – Ostamalla kausikortin teet edullisen hankinnan!

 

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin kausikortin voit ostaa edullisesti 30.6.2023 mennessä. Klikkaa ripeästi nettiosoitteeseen lippuautomaatti.fi/ducks  ja osta kausikortti hintaan 125 €.

 

Kausikortti oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Vantaa Ducksin runkosarjan kotiotteluihin. 125 euroa maksava kausikortti on varmasti edullisin tapa käydä kannustamassa pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan parasta lentopalloa pelaavaa Vantaa Ducksia.

 

Joukkueemme kasaaminen on hyvässä vauhdissa ja pelaajia koskeva tiedottaminen käynnistyy samanaikaisesti kausikorttikampanjan alkaessa. Joukkue on jo aloittanut harjoittelun tulevaan kauteen, että se olisi iskussa heti ensimmäisessä kotiottelussa. Viime kausi jätti voitonnälkää niin joukkueelle kuin kannattajille.

Kampanjan jälkeen 1.7.2023 alkaen on myynnissä normaalihintaisia kausikortteja hintaan 175 € ja 140 € alennuslippuun oikeutetut. Tällöin hintoihin lisätään alv 10 %, johtuen Ducksin liigatoiminnan muutoksesta arvonlisävelvolliseksi.

Lentopallon miesten Mestaruusliigakausi alkaa syyskuun lopulla ja runkosarjan pelijärjestelmä vahvistetaan lopullisesti kesäkuun alussa.

Ostettujen korttien lunastus/uudelleenlataus tapahtuu Lumon lipunmyynnissämme ensimmäisten ottelujen yhteydessä.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.