Kausikorttikampanja käynnistyy. – Ankkafani, toimi nopeasti – Ostamalla kausikortin heinä- tai elokuussa teet edullisen hankinnan!

Kausikorttikampanja käynnistyy. – Ankkafani, toimi nopeasti – Ostamalla kausikortin heinä- tai elokuussa teet edullisen hankinnan!

 Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin kausikorttikampanja järjestetään vuonna 2021 kaksivaiheisena:

 

1.vaihe heinäkuussa 7.7.2021 – 31.7.2021, jolloin kausikortin hinta on 89 € .

  1. vaihe elokuussa 1.8.2021 – 30.8.2021 hintaan 109 €. Sen jälkeen myynnissä on normaalihintaisia kausikortteja (160 € ja 125 € alennuslippuun oikeutetuille). Kausikortin voi ostaa Lippuautomaatin palvelussa. Kausikortti on voimassa koko kauden kaikissa Ducksin kotiotteluissa.

 

Edelliseen kauteen vaikutti pahasti Korona-epidemia ja sen vuoksi viime kauden kausikorttien ostaneille annamme 30 € hyvityksen em. hinnoista. Lähetämme viime kauden kausikorttilaisille lippujärjestelmän kautta sähköpostilla koodin, jolla ko. alennuksen saa hyödykseen uutta kausikorttia ostaessa.

Korson Vedon/Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja oli helpottunut uuden kauden edessä: ”Vantaa Ducks, kuten varmaan kaikki muutkin lentopalloseurat, odottaa, että ensi kausi päästään pelaamaan normaalisti ilman rajoituksia. Viime kauden pohjalta on pelillisesti hyvä jatkaa. TuTo Volleyn tulo Mestaruusliigaan tuo hyvän lisän sarjaan, enemmänkin kuin yhden kotipelin verran. Ja kun Vantaa Ducksin kausikortti on voimassa kauden kaikissa kotipeleissä, niin jännitettävää riittää varmasti koko rahan edestä.- Puheenjohtajana fiilikseni ovat olleet hyvät menestyksekkään kauden jälkeen. Olen huomannut samaa henkeä myös taustaporukoissa. Valmistelut ovat edenneet hyvin, mutta vielä on paljon työsarkaa jäljellä, varsinkin talouspuolella.”

Lentopallon miesten Mestaruusliigakausi alkaa 3.10 2021 ja runkosarja pelataan 15.3.2022 mennessä kolminkertaisella sarjajärjestelmällä. Sen jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta pelaavat pudotuspelit Suomen mestaruudesta. Mestaruusliigaan on hyväksytty 11 miesten joukkuetta.

Kampanjasta ostettujen korttien lunastus/uudelleenlataus tapahtuu Lumon lipunmyynnissämme ensimmäisten ottelujen yhteydessä.

Kaudella 2021 – 2022 Vantaa Ducksilla on runkosarjassa 15 kotiottelua. Paikalla myytävien ottelukohtaisten lippujen hinnat ovat 15 € / 11€ / 6€. Näin kausikortin arvoksi tulee 15 x 15 € = 225 €.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.