Kaudesta 2021-2022 paljon uusia asioita ja oppeja lentopallosta saanut keskipelaaja Iiro Seppälä jatkaa Vantaa Ducksissa

Kaudesta 2021-2022 paljon uusia asioita ja oppeja lentopallosta saanut keskipelaaja Iiro Seppälä jatkaa Vantaa Ducksissa

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavassa Vantaa Ducksissa aloittaa toisen kautensa Mestaruusliiga-tasolla Iiro Seppälä. Iiro teki vuosi sitten kunnon loikan, kun siirtyi lentopallon miesten 2-sarjaa pelaavasta Hollolan Salpiksesta ankkarosteriin. Salpistaustaisia oli myös vahvan hakkurikauden 2020-2021 Vantaa Ducksissa pelannut Joonas Jokela. Viime kauden Salpiksessa pelasi yleispelaajana Teemu Seppälä, joka aikanaan nähtiin yleispelaajan, liberon ja jopa hakkurin tontilla Korson Vedon pelatessa ykkössarjaa.

Iiro selvitti hienosti ankkatiedotuksen piinapenkin. Vastaukset tulivat kuin Hollolan apteekin ylimmältä hyllyltä. Iiron vastaus keskipelaajaidolistaan on suoranainen uutispommi. Vastaus löytyy kyselyn lopusta.

1. Sinulla on alkamassa toinen kausi Vantaa Ducksissa. Miten summaisit ensimmäisen kautesi?

-Ensimmäisessä kaudessa tuli paljon uusia asioita ja oppeja lentopallosta, hienoa oli myös se että joukkuetoverit olivat ymmärtäväisiä eri lähtökohdista.

2. Siirryit Hollolan Salpiksesta Vantaa Ducksiin. Mitkä olivat suurimmat erot 2-sarjan ja Mestaruusliigan välillä? – Suurimmat erot olivat harjoituksissa, monipuolisempia ja haastavampia harjoituksia, myös harjoitus määrät olivat eri tasoa. Pelitasossakin oli hieman eroavaisuutta.

3. Miten voit parhaiten osaltasi auttaa joukkuetta kaudella 2022-2023? – Yrittämällä parhaani mukaan omalla tekemisellä tavoittaa joukkueen tavoitteita.

4. Mitkä ovat tavoitteesi lentopalloilijana? – Olen huono suunnittelemaan tulevaa, joten pallo kerrallaan.

5. Mitä muuta teet elämässäsi kuin pelaat ja harjoittelet lentopalloa? – Töitä tai opiskelua, vapaa-ajalla vähän kaikenlaista mitä mieleen tulee.

6. Millä pelin osa-alueilla sinulla on eniten kehitettävää? -. Kehitettävää on vielä sen verran paljon, että on vaikea valita tiettyä aluetta.

7. Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on? – Kesä luultavasti kuluu treenatessa, sekä töitä tehdessä.

8. Joukkue pelasi välierissä kaudella 2020-2021. Miten näet joukkueen mahdollisuudet välieriin tulevalla kaudella? – Tavoitteena uskon olevan realistinen.

9. Tykkäätkö enemmän hyökkäämisestä kuin torjumisesta? – Mielekästä touhua molemmat, mutta harva tunne voittaa onnistumista torjunnassa.

10. Millä kolmella sanalla kuvaisit Vantaa Ducksin joukkueen henkeä? – Huumorintajuinen, yhtenäinen sekä ahkera.

11. Sinun lisäksesi Ducksilla on kaksi kovaa keskipelaajaa. Mitä voit oppia Latelta ja Henkalta? – Parempia suomalaisia keskipelaajia ei voisi toivoa oppia antamaan. Uskon tulevalla kaudella oppivan heiltä todella paljon.

12. Onko sinulla jotakin keskipelaajaidolia? – Ketään tiettyä ei mieleen tule, mutta Alekki oli kyllä aikamoinen kone keskipelaajana toissakaudella. 🙂

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.