Kapteeni Väänäsellä Vantaa Ducksin projekti on kesken

Kapteeni Väänäsellä Vantaa Ducksin projekti on kesken

 

Viime kauden Vantaa Ducksin kapteenina toiminut passari Joona Väänänen jatkaa ankkojen riveissä myös ensi kaudella. Väänänen haluaa menestyä ja näkee tulevan kauden mahdollisuutena. Koko joukkue janoaa menestystä, hän vakuuttaa.

Vuonna 1999 syntynyt ja 186 senttiä pitkä Väänänen kuuluu tässä vaiheessa Ducksin pitkäaikaisimpiin pelaajiin. Hän näkee itse, että Korso tällä hetkellä tarjoaa parhaimman paketin, kun työ ja pelaaminen pitää yhdistää. Siviilissä Väänäsen löytää Järvenpään Intersportista. Koulutus on liikuntaneuvojan.

Kapteeni myöntää, että päättynyt kausi oli raskas, mutta se on nyt mahdollisimman hyvin pyyhitty mielestä pois. Tuleva kausi kun on taas uusi mahdollisuus. Toki joukkueeseen tulee jonkin verran vaihtuvuutta, mutta se on Väänäsen mielestä positiivinen juttu.

“Uudet kasvot tuovat aina uutta ilmettä. Saamme varmasti kilpailukykyisen joukkueen, jolla on halu menestyä. Uudet pelaajat tuovat myös uutta nostetta, Väänänen sanoo.

Hän peräänkuuluttaa ensi kaudelle koko joukkueelle ehjää kautta ilman pitkiä loukkaantumisia tai sairastelua. Vaikka se ei ulospäin näkynyt, niin monet viime kauden loukkaantumiset söivät joukkuetta sisältä päin, Väänänen toteaa.

“Kyllä se tuntui, vaikka asian yritti sivuttaa ja olla ajattelematta, hän toteaa.

Joona Väänänen haluaa myös kiittää pelaajia Karhulan Veikoista, jotka tulivat apuun, jotta treenit saatiin vedettyä läpi vähän isommalla porukalla.

Vaikka joukkue kokee nyt jonkin verran vaihtuvuutta viime kauden runkoakin on jäljellä ja se tuo Väänäsen mielestä turvallisuutta. Siinä on hänestä hyvä tilanne lähteä syksyyn ja tulevaan kauteen.

Omaan peliinsä viime kaudella Väänänen ei ole tyytyväinen. Kauden viimeiset pelit ovat jääneet isosti mieleen, vaikka karsinnat päättyivätkin hyvin ja liigapaikka säilyi. Mutta kapteenina kantaa ehkä valmentajan kanssa vähän suurempaa taakkaa kuin muut, hän pohtii.

“Nyt katse on kuitenkin ainoastaan suunnattu eteenpäin. Pidempään urheilleena lentopalloilijana pettymykset pystyy nollaamaan, Joona Väänänen sanoo.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.