Jussi-perunoilla jussia juhliva Jussi jatkaa Vantaa Ducksissa 

Jussi-perunoilla jussia juhliva Jussi jatkaa Vantaa Ducksissa 

 

Jussi “Legenda jo eläessään” Savolainen lähtee mukaan kauteen 2022-2023. Sopimusneuvottelut on selätetty ja joukkue jatkaa tutun huoltajan hoivissa. Moni rooli on Savolaiselle tullut tutuksi niin Korson Vedossa kuin Vantaa Ducksissa. Sponsoreiden hankinnassa Vierumäen puutarhurilla on tärkeä rooli. Ottelutapahtuman pystytys on tuttua puuhaa. Puolisonsa Marken kanssa he ovat tuttu näky ankkajoukkueen pelatessa vierasotteluitaan.

 

Jussi lähtee into pinkeenä uuteen kauteen. – Joukkue on saatu jo tässä vaiheessa mukavasti kasaan. Joukkueen runko koostuu pitkään yhdessä pelanneista pelaajista. Uskon, että on tulossa pelillisesti parempi kausi kuin viime kaudesta. Kannattajat odottavat myös tulevaa kautta. Korsossa tapaamani fanit kaipaavat Koronan jälkeen Lumon lauteille nauttimaan Mestaruusliiga-tason huippulentopallosta. Muistakaa fanit hankkia edullisesti kausikortti 80 € hintaan viimeistään 30.6. Lippuautomaatista.

 

Joukkueen ympärille on saatu kasaan uusi taustaryhmä. – Odotan paljon tältä ryhmältä. Mukavasti siihen on jo nyt lähtenyt mukaan vaikuttajia eri aloilta ympäri pääkaupunkiseutua. Saamme ryhmäläisiltä uusia ideoita ja energiaa toimintaamme. Varmasti heidän avullaan löydämme uusia tukijoitakin.

 

Uudet vapaaehtoiset Jussi toivottaa tervetulleeksi. – Tekemätöntä työtä riittää. Työ huippulentopallon parissa on mitä mukavinta vapaa-ajan viettoa. Uusille kasvoille löytyy mielekästä tekemistä. Kukin sitten tekee sen mitä aika ja voimavarat sallivat.

 

Mitä Vierumäessä puolisonsa Marken kanssa asuva Jussi tekee jussina? – Olen innokas puutarhuri. Viljelen 18 sangossa Jussi-perunaa. Se on Suomessa kehitetty varhaislajike. Kukin sanko antaa satoa n. 3 kg. Eli uudet perunat kiehumaan. Varmaankin savustan kalaa. Lohta on tullut syötyä liiaksi. Särki on maukas kala. Ja jussina saunotaan. Teen itse tuoreen vastan. Toki pakkasessa olisi 25 vastaa jo valmiina. Ne ovat vuosikertaa 2019, 2020 ja 2021.

 

Uuteen kauteen valmistautuva Vantaa Ducks ei pärjäisi ilman talkoolaisia. Onneksi seuraa on onnistunut ja toinen toistaan uutterampia ja osaavia vapaaehtoisia on riittänyt. Savolaisen Jussin kaltaisten henkilöiden jatkaminen tietää sitä, että pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa pelaava Vantaa Ducks voi taata kannattajilleen onnistuneet ottelutapahtumat. Puheenjohtaja Ari Koskenoja ei turhaan kiitellyt talkoolaisia arvokkaasta panoksestaan toukokuun joukkueen ja talkoolaisten yhteisessä tapaamisessa.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.