Jatkosopimuksen Vantaa Ducksin kanssa tehnyt Marko Määttänen haluaa olla ratkaisemassa eriä!

Jatkosopimuksen Vantaa Ducksin kanssa tehnyt Marko Määttänen haluaa olla ratkaisemassa eriä!

 

Hienoa, että lentopallon Mestaruusliigassa liigalisenssin saanut Vantaa Ducks ja Marko Määttänen ovat tehneet jatkosopimuksen. Loukkaantumisten takia repaleisen viime kauden jälkeen Marko puhkuu energiaa ja peli-intoa. Joukkue saa kokeneesta yleispelaajasta tärkeän palasen, jonka kantti kestää tiukoissakin paikoissa. Kymmenettä kauttaan aloittava Määttänen ehti vastaamaan tiedotuksen kymmeneen kysymykseen. Kaikkiin kysymyksiin tuli vastaus kuin Korson Apteekin hyllyltä. Yleispelaajakonkari ei toki paljastanut heikkouksiaan, jos niitä yleensä onkaan.

 

1.Ilmeisesti sinulla on 10. kausi alkamassa Vantaa Ducksissa. Millä fiiliksillä lähdet tulevaan kauteen? – Hyvillä mielin, intoa vielä löytyy vaikka noita kausia on näköjään kertynytkin jo melko monta.

 

2.Viime kaudella pelaamistasi vaikeuttivat loukkaantumiset. Miten henkisesti jaksoit repaleisen kauden 2022-2023? – Olihan se vaikeaa, kun taisin olla noin vajaan kuukauden oikeasti pelikunnossa.

 

3.Nyt saat kehua itseäsi. Mitkä ovat 3 vahvinta osa-aluettasi lentopalloilijana? – Pelisilmä, monipuolisuus ja rauhallisuus.

 

4.Löytyykö sinulta edes yhtä heikkoutta, mitä sinun on syytä vahvistaa? – Ei heikkouksia voi paljastaa julkisuuteen.

 

5.Miten näet uudistuneen joukkueen mahdollisuudet menestyä Mestaruusliigassa? – Mielenkiinnolla lähdetään uuteen kauteen, tottakai itsestään selvää, että viime kausi jätti paljon nälkää joukkueelle.

 

6.Alek ja Late siirtyivät TUTO Volleyn vahvuuteen. Tuleeko TUTO-peleihin uutta säpinää, kun verkon toisella puolella on entisiä ankkapelaajia. – Onhan se mukava päästä pelaamaan molempia vstaan, Alekin kanssa kuitenkin pelattu parilla sarjatasolla monta vuotta.

 

7.Olet joukkueemme kokeneempia pelaajia. Miten voit auttaa nuorempia ankkapelaajia? – Hyvällä esimerkillä kentällä sekä kentän ulkopuolella.

 

8.Sananlasku sanoo, että harjoitus tekee mestarin. Mistä harjoituksesta tykkäät eniten? – Kaikki mahdolliset pelailut treeneissä, kilpailuvietti on sen verran kova.

 

9.Millainen henkinen kantti sinulla on. Kuinka hyvin pääsi kestää tiukoissa paikoissa esimerkiksi erien ratkaisuhetkillä? – Vanhemmiten parempaan päin ja haluan olla ratkaisemassa eriä.

 

10.Mitä kuuluu Marko Määttäsen kesään? – Treeniä, treeniä, padelia ja biitsiä tulee lätkittyä.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.