Ducksin kotiavauksessa selviää, sanooko kolmas kerta toden

Ducksin kotiavauksessa selviää, sanooko kolmas kerta toden

Kuinka paljon Vantaa Ducksille jäi hampaankoloon? Ovatko Atte Kyrölä ja Kalle Kattelus jälleen liekeissä? Näihin kysymyksiin saamme vastauksen, kun Hurrikaani Loimaa saapuu tulevana lauantaina Vantaan Korson Lumo-halliin ja joukkueet kohtaavat kolmannen kerran lyhyen ajan sisällä. Ottelu on samalla Vantaa Ducksin lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan joukkueen kotiavaus. Ottelu alkaa klo 17.00.

Lippu kannattaa ostaa ennakkoon https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks nettilippukaupastamme. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä Lumo-hallin lipunmyynnissämme. Koronapandemian takia Lumo-hallin katsojakapasiteetin takia voimme käyttää vain n. kolmasosan. Tämä takia olemme joutuneet myös rajoittamaan vapaakorttilaisten sisäänpääsyä. Vapaakorttilaisille toimintaohjeet löytyvät sivuiltamme http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/vantaa-ducks-rajoittaa-vapaakorttilaisten-maaraa-kotiotteluissa/ . Kausikortin ostaneiden kortit päivitetään ottelutapahtumamme lipunmyynnin yhteydessä kaudelle 2020 – 2021 soveltuviksi. Kannattaa tulla hyvissä ajoissa ennen ottelen alkua paikalle.

Ottelutapahtumamme turvallisuus

Ottelutapahtumaamme koskevan turvallisuusohjeen on hyväksynyt Vantaa tartuntataudeista vastaava lääkäri. Ohjeeseen kannattaa tutustua etukäteen sivuillamme http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/katsojille-turvallinen-ottelutapahtuma-on-yksi-vantaa-ducksin-kauden-paatavoitteista/ . Vantaa Ducks suosittelee kannattajilleen kasvomaskien käyttöä ottelutapahtuman ajan.

Niklas “Nikke” Seppäsellä tunteikas paluu Lumo-halliin

Mestaruusliiga käynnistyi torstaina lokakuun 1. päivänä ottelulla Hurrikaanin ja Vantaa Ducksin välillä Loimaan liikuntahallissa. Isännät olivat avauksessa vahvempia erälukemin 3 – 2. Juuri ennen kauden alkua pelattu harjoitusottelukin meni Hurrikaanille, joten lauantaina ankoilla on mahdollisuus näyttää, että kolmas kerta toden sanoo.

Loimaalla Hurrikaanin maajoukkuemiehet Niklas Seppänen ja Samuli Kaislasalo olivat odotetun vahvoja, mutta joukkueen parhaana palkittiin keskitorjuja Mikko Suomalainen. Kesken pelin kentälle tullut Eemeli Kouki oli mukana kääntämässä ottelua Hurrikaanille ja nuori passari Santeri Välimaa pyöritti peliä mallikkaasti. Seppäsen Niklakselle paluu Lumo-halliin on tunteellinen. Onhan stadilainen Niklas eli ”Nikke” aloittanut peliuransa Korson Vedon paidassa juurikin Lumossa.

Ankkojen peli sujui ottelun toisessa ja kolmannessa erässä Loimaalla näyttävästi. Nuori Ville Kattelus onnistui Mestaruusliigan ensimmäisen esiintymisensä aloittamaan syöttämällä ässän Hurrikaanin kenttään. Muuten ankat esiintyivät läpi miltei koko ottelun kokoonpanolla Joona Väänänen, Atte Kyrölä, Kalle Kattelus, Joonas Jokela, Lauri Lehtonen ja Tommy Carmody. Liberona hääri Esko Vuorinen.

Joukkueiden kohdatessa lauantaina Lumossa odotettavissa on tiukkaa vääntöä. Kummankin joukkueen valmentajat näkivät Loimaan ottelun jälkeen paljon parannettavaa. Ducksin valmentaja Juho Rajala totesi, ettei rajarikkoihin ja verkkovirheisiin ole varaa Hurrikaanin tasoista joukkuetta vastaan. Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino puolestaan kehui ankkojen erinomaista puolustusta ja järkevää hyökkäystä.

Loimaalta ankoilla oli joka tapauksessa tuomisena kauden ensimmäinen piste. Pistesaldoa on varmasti halu kartuttaa lauantain pelissä, josta odotetaan tasainen ja jännittävä.

Tervetuloa jännittämään Lumoon ja kannustamaan ankkoja. Peli alkaa lauantaina kello 17 ja paikalla on hyvä olla hyvissä ajoin. Koronapandemian takana kahvion yhteydessä ei ole haastattelupistettä. Valmentajien ennakkohaastattelua ei ole. Lehdistötilaisuus pidetään pelikentän laidalla olevassa kuuluttajan työpisteellä n. 5 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Turvallisuusohjeen mukaisesti muistamme, että katsojilla ei ole pääsyä kentällä eikä pelaajilla katsomoalueelle.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Katarina Koivisto ja Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.