Betonimiehet vahvempia ensimmäisessä karsintaottelussa

Betonimiehet vahvempia ensimmäisessä karsintaottelussa

 

Vantaa Ducks- KyKy-Betset  0-3 (23-25, 22-25, 18-25)

 

Ensimmäinen esikarsintaottelu Vantaa Ducksin ja KyKy-Betsetin välillä oli hermostunutta peliä, varsinkin kotijoukkueen puolelta. Vieraat pelasivat huomattavasti ehjemmän pelin ja vei ottelun 0-3. Ottelu pelattiin Vantaan Energia-areenalla Myyrmäessä. Paikalle oli löytänyt 154 katsojaa. Otteluisäntänä toimi Vantaan Energia.

 

Ensimmäinen erä oli epätasaista peliä, välillä ankat esittivät hienoja hyökkäyksiä, jota seurasi taas heikompi hetki. Erän puolessa välissä Kyky-Betset pääsi jo 11-14 karkuun, jonka jälkeen ankat tulivat tasoihin. Alek Rastamo hyökkäsi tehokkaasti, kuten myös Sergej Drobnic.

 

Tasatahtiin mentiin aina tilanteeseen 23-23. Silloin vieraiden syöttöruutuun astui Tommi Siirilä. Hänen syöttöjen vastaanotossa Ducksilla oli läpi erän vaikeuksia ja Siirilä saikin päättää erän ässään. KyKy teki myös isäntiä vähemmän syöttövirheitä. Erä vieraille 23-25.

 

Toinen erä alkoi ankkojen osalta hyvin ja johtoon mentiin ja 4-1 ja 5-2. Sen jälkeen KyKy-Betset tuli taas tasoihin tilanteeseen 5-5. Epävarmuus oli taas erän avainsana. Vieraat torjuivat tehokkaasti eivätkä Ducksin passarin ja hyökkääjien ajatukset eivät aina osuneet yksiin. Erä oli kuitenkin tasainen aina loppuun saakka, vasta tilanteen 22-22 jälkeen vieraat menivät taas menojaan. Erä päättyi 22-25.

 

Kolmas erä oli taas isäntien puolelta haparoivaa. Vaikka nostot toimivat hyvin niin hyökkäykset eivät ottaneet onnistuakseen. Vierasjoukkue torjui tehokkaasti, kun taas ankkojen torjunta lähti vasta erän loppupuolella toimimaan. Ville Kattelus, joka tuli vaihdosta peliin, säväytti pariin otteeseen, mutta se ei riittänyt, erä vieraille 18-25.

 

Joukkueen parhaina palkittiin otteluisäntä Vantaa Energian puolesta KyKy-Betsetistä Tommi Siirilä ja Vantaa Ducksista Alek Rastamo.

 

Parhaat pistemiehet:

 

KyKy-Betset:

Oskari Keskinen 18 / +13

Tommi Siirilä 14 / +13

Aivars Petrusevics 9 / +4

 

Vantaa Ducks:

Aleksander Rastamo 19 / +12

Sergej Drobnic 11 / +3

Kalle Kattelus 8 / -1

 

Lehdistötilaisuuden kommentit:

 

Tommi Siirilä, KyKy-Betset: “ Tämä oli meiltä pitkästä aikaa ehjä peli. Vaikka alla oli pitkä tappioputki niin tästä se voittoputki nyt lähtee”.

 

Aleksander Rastamo, Vantaa Ducks: “Vastustaja pelasi ehjän pelin. En tiedä, mikä meillä mättäsi, oltiin kuitenkin valmistauduttu hyvin. Nyt valmistaudumme uudestaan seuraavaan peliin”.

 

Päävalmentaja Eduard Venski, KyKy-Betset:”Tottakai hymyilyttää, meiltä hieno peli. Tärkeä voitto. Tästä on hyvä jatkaa kotona lauantaina.

 

Päävalmentaja Juho Rajala, Vantaa Ducks: “Kaveri pelasi hyvin ja sai pienellä rotaatiolla henkeä peliin. Vaikka nämä eivät mukavia pelejä ole, niin tämä on pelin henki ja tästä jatketaan”.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Katarina Koivisto

 

Posted in Vantaa Ducks.