Aukeaako Vantaa Ducksin voittoputki vieraspelissä Kokkolassa?

Aukeaako Vantaa Ducksin voittoputki vieraspelissä Kokkolassa?

Lentopalloilun Mestaruusliigassa tiukoilla Hurrikaanikohtaamisilla aloittanut Vantaa Ducks suuntaa viikonlopuksi Kokkolaan. Lauantaina 10.10. Kokkolassa ottelua isännöi Tiikerit Hollihaassa. Ottelu alkaa kello 18.30. Lauantaina juhlitaan myös kansalliskirjailija Aleksis Kiveä. Vantaa Ducksilla ei juhlan kunniaksi ole rosterissa Nummisuutarin Eskoa, mutta Esko Vuorinen löytyy liberon tontilta.

Kokkolan Tiikerit äityi Mikko Keskisipilän valmennuksessa viime kaudella vakuuttaviin esityksiin. Tiikerilaumassa suurin lovi viimevuotiseen nippuun on hihatieteen tohtori Niklas Breilinin siirtyminen Savo Volleyn vahvuuteen. Jiri Hänninen on joukkueen kirkkain nimi. Keskeltä löytyy ikitiikeri Antti Leppälä, jota säestää mmm. Rami Rekomaa. Oskari Keskinen on hakkurivelho ja Anton Välimaa jatkaa hyviä esityksiä passarin tontilla. Liberopuolen korvaajiksi on hankittu Ville Sihvonen ja Aleksi Mäkiluoma. Joska Försti on uusi passarilupaus. Mikko Keskisipilä tavoittelee joukkueensa kanssa paikkaa neljän parhaan joukossa. Mitalipeleihin tähtäävä Tiikerit lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Ottelu on samalla kotijoukkueelle tämän kauden avaus.

Vantaa Ducks avasi kautensa kahdella tiukalla väännöllä Hurrikaania vastaan. Molemmat viisieräiset päättyivät loimaalaisten voittoon. Lauantaina ankat johtivat viidettä erää jo 12 – 8, mutta Niklas Seppäsen hyvällä syöttövuorolla erä kääntyi voitoksi pistein 12 – 15. Joukkue on hyvässä tikissä, joten Tiikerit olisi kaadettavissa. Joonas Jokela, Atte Kyrölä, Kalle Kattelus ja Tommy Carmody olivat hyvässä tikissä kauden avausotteluissa. Passari Joona Väänänen ja Esko Vuorinen kuuluvat myös avauspelien onnistujiin. Ehkä Curre Lindströmin ”Lite bättre” riittää avaamaan voittoputken. Kokemusta ainakin nuoresta ankkajoukkueesta löytyy.

Sunnuntaina Vantaa Ducksin piti kohdata Lakkapää.com Rovaniemellä. Ottelu kuten Raisiossa 18.10. pelattava Raision Loimun ja Vantaa Ducksin kohtaaminen on siirretty Rovaniemellä viime sunnuntaina liigaottelussa todetun koronatartunnan ja siihen altistumisten myötä. Tässä ottelusiirroista tarkempi tiedote: https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/mestaruusliigaan-ottelusiirtoja-lakkapaa.com-ja-raision-loimu-asetettu-14-vrk-karanteeniin.html .

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.