Akaa-Volley saapuu Pasilaan Ducksin vieraaksi

Akaa-Volley saapuu Pasilaan Ducksin vieraaksi

 

Lauantaina 15.1. Mestaruusliigan kärkijoukkueisiin lukeutuva Akaa-Volley saapuu Vantaa Ducksin vieraaksi. Ottelu pelataan Pasilan urheiluhallissa ilman yleisöä, mutta ankkafanit voivat taas ostaa tukilippuja peliin. Peli alkaa klo 17 ja näkyy Ruutu + palvelussa.

 

Sekä Vantaa Ducksilla ja Akaa-Volleylla on allaan tappiot, kun joukkueet kohtaavat kauden kolmannessa ottelussa Pasilassa. Ankat hävisivät keskiviikkona vieraissa toiselle kärkijoukkueelle VaLePalle. Viime tiistaina puolestaan Akaa hävisi Loimaalla Hurrikaani Loimaalle. Tappio oli Akaalle toinen perättäinen, tätä ennen oli tullut tappio myös VaLePaa vastaan.

Kummallakin joukkueella on siis voiton nälkää lauantain kohtaamisessa. Ankat ovat osoittaneet hyviä otteita tämän vuoden otteluissa, vaikka tappio VaLePalle tulikin. Akaan valmentaja Olli Kunnari puolestaan manaili joukkueen tiedotteessa suurta virhemäärää pelissä Hurrikaania vastaan.

Ducksin valmentaja Juho Rajala totesi keskiviikon pelin jälkeen, että Sastamalassa ei ollut hyvä ilta. Ankat eivät missään vaiheessa päässeet pelaamaan omaa peliään.

Akaa-Volley on perinteisesti ollut Ducksille vaikea vastustaja, jota vastaan tappioita on tullut enemmän kuin voittoja. Tämän kauden kaksi ensimmäistä ottelua ovat kummatkin menneet puhtaasti akaalaisille luvuin 3-0. Tämän sarjan katkaisemista ankat nyt janoavat.

 

Akaa-Volleyn riveissä tuhoisaa jälkeä ovat tehneet maajoukkuemiehet Urpo Sivula ja Sauli Sinkkonen. Kummatkin komeilevat eri tilastojen kärkipäässä. Sivula on kova pisteiden tekijä ja tilastojen mukaan myös liigan toiseksi paras ässien syöttöjä. Sinkkonen puolestaan kuuluu kärkeen, kun katsotaan miten tehokkaasti hyökkäykset on saatettu päätökseen. Kun vastaanotossa ja puolustuksessa vielä häärää maajoukkueen toinen libero Voitto Köykkä niin ankat saavat tehdä täyden iltapuhteen vieraiden kanssa.

 

Ankkojen keskitorjujat Lauri Lehtonen ja Keenan Sanders ovat edelleen tilastojen valossa liigan parhaat torjujat, joskin Akaan Panu Pitkänen hengittää Sandersin niskaan. Hyviä torjuntoja vaaditaan, jos ankat haluavat lauantaina kartuttaa pistetiliään. Alek Rastamo puolestaan on miltei Sivulan mittainen hyökkääjä ja syöttäjä, ja lauantain pelissä Rastamolle toivotaan onnistumisia.

 

Ankat pelaavat siis lauantain ottelunsa Pasilan urheiluhallissa. Siellä pelataan myös ensi keskiviikon ottelu TUTOa vastaan. Kotihalli Lumo on toistaiseksi koronan takia rokotuskäytössä.

 

Ankkafanit voivat taas ostaa tukilippuja 6 eurolla näihin ilman yleisöä pelattaviin otteluihin. Tulostamme lippujen ostaneiden nimet kaikkiin myytyihin penkkeihin. Otteluun Akaa-Volleyta vastaan lipunmyynti on auki aina lauantaihin 15.1. klo 14.00 saakka. Kipaise nyt heti lippukaupoille Lippuautomaattiin painamalla tätä linkkiä https://www.lippuautomaatti.fi/Ducks .

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.