Akaa Volley jälleen liian kova Ducksille

Akaa Volley jälleen liian kova Ducksille

Vantaa Ducks – Akaa Volley 0-3 (20-25, 20-25, 18-25)

Vantaa Ducks ja Akaa Volley kohtasivat jo kauden kolmanteen otteluunsa lauantaina 15.1., tällä kertaa Pasilan Urheiluhallilla. Tämäkin ottelu pelattiin ilman yleisöä, mutta Ducksin kannattajat olivat ostaneet 251 lippua hallin tyhjille penkeille. Joukkueiden kolmas kohtaaminen päättyi kahden ensimmäisen tavoin, Akaa voitti pelin selvästi 3-0.

 

Ensimmäinen erä alkoi Akaa Volleyn komennossa siitä huolimatta, että Lauri Lehtonen torjui ensimmäisen pisteen Ducksille. Ankat saivat erän puolessa välissä pelistä kiinni ja tulivat tasoihin tilanteeseen 14-14. Sen jälkeen tuli kuitenkin muutama oma virhe, ja Akaa pääsi taas karkuun.Akaa Volleyn hyökkäykset olivat läpi erän himpun verran terävämpiä kun ankkojen, eikä edes Alek Rastamon hieno ässäsyöttö nostanut enää Ducksia mukaan peliin. Erä vieraille 20-25.

 

Toinen erä alkoi tasaisissa merkeissä. Tasatahtiin mentiin vielä tilanteessa 11-11, mutta sitten vieraat veivät taas seuraavat neljä pistettä. Vaikka Akaa Volley teki jonkun verran syöttövirheitä niin monet syötöt silti saivat ankkojen vastaanoton rikki. Syöttöpeli oli vierailta selvästi terävämpää kuin kotijoukkueelta. Keenan Sandersin keskihyökkäys toimi, kuten myös hänen torjuntansa, mutta liikaa helppoja palloja jäi ankkojen kenttään. Ja jos Sauli Sinkkonen jäi ensimmäisessä erässä Lauri Lehtosen näppeihin, niin toisessa erässä hän ohitti torjunnan tyylikkäästi monta kertaa. Myös Urpo Sivulan hyökkäykset olivat ankoille vaikeita puolustaa. Erä vieraille 20-25.

 

Kolmannessa erässä Akaa meni menojaan jo heti alusta. Kovilla syötöillä vieraat saivat taas ankkojen vastaanoton rikki kun ankat puolestaan eivät löytäneet keinoja pallon tappamiseksi omissa hyökkäyksissään. Ducks teki myös liikaa omia virheitä ajoittaisista valon pilkahduksista huolimatta. Erä selvästi vieraille 18-25 ja koko ottelu Akaa-Volleylle erin 0-3.

Ottelun parhaina palkittiin Akaa Volleysta Kristo Kollo ja Vantaa Ducksista Keenan Sanders. Ottelun Pro Liberoksi valittiin Akaan Voitto Köykkä.

Ottelun parhaat pistemiehet:

Akaa Volley:

Urpo Sivula 15 / +9

Kristo Kollo 11 / +5

Sauli Sinkkonen 9 / +7

Vantaa Ducks:

Alek Rastamo 10 / +3

Ville Kattelus 10 / +2

Keenan Sanders 9 / +8

 

Lehdistötilaisuuden kommentit:

 

Kristo Kollo, Akaa-Volley: “Tuntui, että loimme hyvää painetta läpi ottelun, kun taas vastustajalla oli vaikeuksia vastaanoton ja side outin kanssa. Olen tyytyväinen kauteen näin pitkälle, tähtäin on kevään mitalipeleissä.”

Keenan Sanders, Vantaa Ducks: “Akaan syötöt olivat kovia kun me puolestamme hävisimme liikaa helppoja palloja. Meillä oli ajoittain hyvä ote, mutta kun se lipsui se oli vaikea saada takaisin. Tiedän, että voimme pelata tätä paremmin.”

 

Valmentaja Olli Kunnari, Akaa-Volley: “Tänään ei tarvittu sirkustemppuja, tehokkailla syötöillä saimme luotua hyvää painetta. Ja kun saimme riittävästi palloja ylös ja tapettua niin peli toimi. Tänään peli pysyi hyvin omissa käsissä.”

 

Valmentaja Juho Rajala, Vantaa Ducks: “Kaveri oli tänään parempi ja esiintyi tasaisesti. Harmittaa, että olimme pätkittäin hyviä, mutta sitten taas helpoissa tilanteissa välillä todella huonoja. Pitää elää sen kanssa, että kaveri suorittaa hyvin. Ehkä yritimme liikaa.”

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Katarina Koivisto

Posted in Vantaa Ducks.