Vantaa Ducksin menestys kaipaa lisää tekijöitä ja tukijoita

Vantaa Ducksin menestys kaipaa lisää tekijöitä ja tukijoita

Vantaa Ducksin valmistautuminen kaudelle 2022-2023 on sujunut aikataulullisesti hyvin. Tulevan kauden joukkue on vahvistunut, josta viestivät mm. uusi keskipelaajamme Henrik Porkka ja slovenialainen yleispelaaja Sergej Drobnič. Keskeiset avainpelaajamme myös jatkavat yhtä kautta kokeneempana. Juho Rajalalla on vielä aikaa lähes kaksi kuukautta aikaa virittää joukkuetta valmiiksi. Ensimmäinen vierasottelu on perjantaina 30.9. Raisiossa Loimua vastaan. Kauden ensimmäinen kotiottelu on lauantaina 1.10. Lumossa Akaa-Volleyta vastaan.

Seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja luo katseensa tulevaan kauteen.

-Haluan nostaa esiin niin ankkafaneille, talkoolaisille ja tukijoillemme muutaman menestymistämme vauhdittavan keskeisen asian.

-Kausikorttien 2.vaihe on edelleen käynnissä elokuun loppuun 31.8.2022 asti hintaan 100 €. Sen jälkeen myynnissä on normaalihintaisia kausikortteja (160 € ja 125 € alennuslippuun oikeutetut). Kausikortti on voimassa koko kauden kaikissa Ducksin kotiotteluissa, myös runkosarjan jälkeisissä pudotuspeleissä. Sadan euron kausikortin ostamalla ankkafanit saavat merkittävää säästöä, sillä tulevalla kaudella yksittäinen lippu Lippu.fi -palvelun tai ovelta ostettuna maksaa 16,50 €/lippu. Säästö kausikortin eduksi voi jopa olla kauden lopussa lähes 200 €. Nyt kannattaakin heti klikata itsensä Lippuautomaattiin ja tehdä kokonaistaloudellinen kausikorttiostos. Kampanjasta ostettujen korttien lunastus/uudelleenlataus tapahtuu Lumon lipunmyynnissämme ensimmäisten ottelujen yhteydessä.

-Vahvistuva toimintamme kaipaa lisää tekijöitä niin uuteen taustaryhmäämme ja talkooporukkaamme. Kullekin halukkaalle löytyy varmasti juuri hänelle sopiva tehtävä. Pääkaupunkiseudun lentopallolla on nyt elämänsä tilaisuus nousta seuraavalle tasolle. Ota yhteys minuun ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva rooli.

-Olemme aloittamassa jokaista kotiottelusta monikameratuotannon, joka välitetään Ruutu-palvelun kautta. Teemme tuotannot ammattilaisten kanssa, joten etsimme lisää sponsoreita, joita kiinnostaa TV-näkyvyyden kautta uusien kohderyhmien tavoittaminen. Vantaa Ducksin kotiottelut kiinnostavat niin Ruudun välityksellä kuin paikan päällä. Uudet sponsorit ja tukijat ottakaa yhteyttä minuun, niin etsitään teille sopiva ratkaisu monipuolisesta sponsorointitarjonnastamme. Minuun voi ottaa yhteyttä niin puhelimella 05064478 kuin sähköpostilla koskenojaa@gmail.com . Voit myös vinkata yrityksestä, jota kiinnostaa lähteä mukaan tukemaan Mestaruusliigassa pelaavaa Vantaa Ducksia.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

Posted in Uncategorized.