Luvassa suuria tunteita ja reipasta vääntöä sarjapisteitä Vantaa Ducksin ja Savo Volleyn kohtaamisessa. Heittääkö valmentajavelho Timo ”Dole” Tolvanen taktiikkataulun ankkalammikkoon?

Luvassa suuria tunteita ja reipasta vääntöä sarjapisteitä Vantaa Ducksin ja Savo Volleyn kohtaamisessa. Heittääkö valmentajavelho Timo ”Dole” Tolvanen taktiikkataulun ankkalammikkoon?

 

Kahden siirretyn ottelun jälkeen Vantaa Ducks pääsee tositoimiin. Vantaan Korson Lumo-halliin tulee vieraaksi Mestaruusliigan kärkikahinoista tuttu Savo Volley. Ottelu alkaa 5.11. klo 17.00. Ottelua ennen Mestaruusliigan kenties ”kuumimmat valkut” Timo ”Dole” Tolvanen ja Juho ”Juica” Rajala ovat kahvion haastattelupisteessä klo 16.30 ennakoimassa ottelun tunnelmia. Savo Volleyn hävittyä keskiviikkona Siilinjärvellä Karelian Hurmokselle oli Tolvanen lehdistötilaisuudessa perimmäisten kysymysten äärellä. – ”Jos minun naama sytyttää vastustajat eikä omia, niin pitää miettiä pitääkö minun jäädä tästä pois. Rehellisesti sanottuna koville ottaa.” Saa nähdä kuka ankoista syttyy Tolvasen kasvonpiirteistä? Vai saako Dole Savo Volleyn naama peruslukemilla kulkevat taiturit elämänsä liekkeihin?

Savo Volleylla on kuuden ottelun jälkeen kasassa kuusi pistettä. Menestykseen tottuneille Savo Volleyn kannattajille tämä ei ole edes tyhjää parempi. Joukkueella on toki ollut vaikeuksia vaikka muille jakaa. Mutta nyt porukka alkaa hiljaa tervehtyä, joten lauantaina Lumossa nähdään ärsytetty Savo Volley. Nimet Raadik, Jauhiainen, Michelau, Ivanov, Kovac, Lindqvist vetää hiljaiseksi kenet tahansa. Joukkueesta on toki syömähampaat Siltala ja Ojansivu vetäytyneet työelämän haasteisiin. Siltala on Savo Volleyn keulahahmo ja pitää toimistolla tilit ojennuksessa. Toimistollakin halu on varmasti kova palata voittojen tielle. Mestaruus on realistinen tavoite Siltalan kasaamalle rosterille.

Vantaa Ducksin pahimmat flunssan kourissa painit ovat toistaiseksi ohi. Terveimmät astuvat tatamille ja vastustaja on parin siirretyn ottelun tauon jälkeen pahin mahdollinen. Savo Volleylta ei ole juurikaan pisteitä saatu. Toki kauden 2020-2021 välierissä oli lähellä, että Savo Volley olisi saatu kaadettua, mutta Pielavesi Gardenin viimeinen ottelu kääntyi kotijoukkueen voitoksi.

Juho Rajala avautui tuntemuksistaan ennen ottelua Vantaa Ducksin tiedotukselle. ”Kieltämättä fiilikset vähän oudot kun ei oikein ole mitään hajua joukkueen iskukyvystä. Suurin kehityskohde aivan ehdottomasti se, että pysytään pelikuntoisina. Sen jälkeen katsellaan noita pelihommia tarkemmin.

Savo Volleylla on ollut aika paljon loukkaantumisia ja kyllähän se on näkynyt Savon pelissä. Pelirohkeus nousee erittäin tärkeään rooliin ja se, että pystytään käyttämään saadut tilaisuudet viedä peliä mahdollisimman hyvin.

Enpä muista, että näin paljon olisin vielä valmentajaurani aikana joutunut säätämään erinäisiä asioita. Ei tässä kuitenkaan mitään äärettömän vaikeita päätöksiä ole jouduttu tekemään, joten yöt on kuitenkin tullut nukuttua kohtuu normaalisti. Ja toivottavasti tämä kaikki on opettanut myös elämään hetkessä, joka taas on tärkeää sekin.”

 

Nyt jos koskaan kannattaa tulla Lumon lauteille. Suuria tunteita ja armotonta taistelua sarjapisteitä on tarjolla koko rahan edessä. Pääkaupunkiseudun savolaiset tulevat, joten tulkaa tekin ankkafanit suurin joukoin. Lipun voi hankkia kätevimmin etukäteen Lippu.fi:stä.

Lauantaina klo 17.00 pärähtää ottelu käyntiin. Tätä taistoa ei kannatta jättää väliin. Tervetuloa!

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Uncategorized.