Painijaosto

Paini

Painijaoston toiminta ja harjoitusajat

Mitä?
Painijaoston toimii järjestäen: harjoituksia, kilpailuja, varainhankintaa toimintaansa varten ja yhteisiä tilaisuuksia jäsenille.
Painijaos järjestäytyy vapaasti jaoston vetäjän organisoimana.
Miksi?
Liikkuminen on fyysistä, sosiaalista ja henkistä kehittymistä. Tähän yhdistämällä paikallisen yhteistoiminnan, niin saamme Korson Veto Ry.n painijaoston toiminnan tavoitteen: Korson Veto Ry.n painijaosto järjestää kamppailu-urheilua kaiken ikäisille ihmisille. Tavoitteena on tehdä paikallista liikuntaa kasvattavasti ja onnistumisen iloa tuottaen. Toiminnan tavoitteena on tuottaa terveitä aikuisia liikkujia.
Painijaos haluaa vaikuttaa painin kehittämiseen lajina, sekä nostaa seuran että lajin mainetta. Kaikella toiminnalla on yhteiskunnallisia vaikutuksia ja jokainen onnistuminen lisää yhteistä hyvinvointiamme. Yksilöiden kyvykkyyden lisääminen on avain menestykseen, niin joukkue- kuin yksilölajeissa ja sillä tavoitellaan positiivista kestävää vaikutusta ympäristöömme.
Miten?
Painijaosto toimii nimensä mukaisesti järjestäen painille tyypillistä kamppailu-urheilua ja harjoittelua. Harjoittelun nimissä painijaos voi tehdä mitä tahansa painiurheilua tai sitä edistävää toimintaa edellyttäen että se edistää kasvatuksellista tavoitettaan. Tästä esimerkkinä esimerkiksi oheisharjoitteluna kesäkaudella "höntsäfudis" ja jokaisen junnu-harjoituksen yhteydessä toteutettu leikinomainen liikunnallinen harjoittelu. Painijaosto pyrkii tavoitteisiinsa toimimalla vuorovaikutukseen muiden jaosten, ympäröivän yhteisön ja minkä tahansa hyväksi katsotun tahon kanssa edistäessään tavoitteensa saavuttamista edellyttäen omien arvojensa säilyttämisen. Pääasiallisesti painijaos toimii paikallisesti, mutta voi järjestää toimintaansa missä tahansa edistääkseen tavoitteitansa.

Kauden 2021 Syyskauden harjoitusajat ja Covid-19 tilanne.

Näihin tietoihin voi tulla päivityksiä tilanteen kehittyessä.

Nassikkapaini KE klo  17.00-18.00 (Tauolla syyskaudella 2021)

Painikoulu KE klo  18.00-19.30  ( aloittaa syyskaudella  keskiviikkona 15.9 alkaen harjoittelun 2021)

Kuntopaini  KE klo  18.30-19.30 (Tauolla syyskaudella 2021)

Kuntonyrkkeily LA klo 14.30-16.00 UUSI RYHMÄ!

Tarkemmat muutokset ja aikatulut MyClub-jäsentietojärjestelmässä. Harrastajille on ladattavissa uusi mobiili-applikaatio Google Playstä tai App Storesta
 Yhteydet: Tuomas Kilpiniemi, 040738836, Yhteydenotot tekstiviestitse/pikaviestimellä tai puhelimitse.