B/C -tyttöjuniorit (2006-2009)

 
KoVe CB-joukkue sekä valmentajat Markku Lehto ja Riia Plihtari

KoVella on kaudella 2022-2023 kaksi BC-junioreiden ryhmää, ja kaikki harjoitukset (3 krt/vko) ovat Korson koululla (os.Kisatie 29).

Oletko pelannut lentopalloa jo aiemmin? Mikäli sinulla on jo kokemusta lajista, ja olet osallistunut sarjatoimintaan, voit olla yhteydessä Markku Lehtoon (mokkis4@hotmail.com, puh 050 567 7072) ja kysyä mahdollisuuksista tulla mukaan harjoituksiin. Tämä pidempään pelanneiden ryhmä harjoittelee maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Oletko uusi lajin parissa, tai kokemusta on vain vähän? Ota yhteyttä Kia Raitarantaan (kia.raitaranta@gmail.com, puh. 045 677 5177, myös WhatsApp). Ryhmässä on paljon uusia harrastajia, mutta porukkaan mahtuu hyvin! Treenit ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Mukaan voi lähteä matalalla kynnyksellä, ja treenit suunnitellaan niin, että jokainen pystyy osallistumaan oman taitotasonsa mukaisesti. Treenit sisältävät perustekniikoiden harjoittelua ja pelaamisen opettelua, ja lisäksi tehdään paljon harjoitteita, jotka tukevat laajemminkin nuoren fyysistä ja motorista kehitystä.