Vantaa Ducksin juhlavaan tunnelmaan vieraaksi Akaa Volley

Vantaa Ducksin juhlavaan tunnelmaan vieraaksi Akaa Volley

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaa Ducks kohtaa Vantaan Korson Lumo-hallissa sunnuntaina 20.10. klo 17.00 alkavassa ottelussa Akaa Volleyn. Ottelutapahtuma juhlistaa Vantaa Ducksin taustalla olevan Korson Vedon juhlavuotta. Vuonna 1934 perustettu seura täyttää kunnioitettavat kahdeksankymmentäviisi vuotta. Käynnistynyt kausi on seuran neljästoista ylimmällä sarjatasolla. Vantaa Ducks pelaa iskulauseensa mukaan pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa. Ankkaikoni Toni Kankaanpää totesi Urheilulehden haastattelussa, että pääkaupunkiseudulla pitää olla joukkue Mestaruusliigassa. Ottelun pitkällä tauolla kahden erän jälkeen on mediapisteen haastattelussa Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja. Arilta kuulemme millaista on pitää seura vuodesta toiseen Mestaruusliigassa. Ottelua ennen samassa pisteessä klo 16.30 ovat kysymysten rumputulessa valmentajat Oliver Lüütsepp ja Juho Rajala. Otteluliput on kätevä ostaa ennakkoon https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks osoitteesta. Korson Vedon jäsenillä on juhlaotteluun ilmainen sisäänpääsy.

Vieraaksi Mestaruusliigan ehdoton väriläiskä

Juhlaottelun vieraaksi on suuri kunnia saada Akaa Volley. Seura ja sen uskomattomat fanit ovat Mestaruusliigan ehdoton väriläiskä. Jälleen on odotettavissa Lumon lauteille sambakarnevaalien veroista elämystä. Akaa Volley vieraili Lumossa jo kerran tämän kauden aikana. Tuloksena oli vahva esitys ja ankoille jäi saaliiksi vain yksi voitettu erä. Hakkurihirmu Urpo ”Upi” Sivula totesi lehdistötilaisuudessa, että hän ei juurikaan ole koskaan joutunut poistumaan Lumosta häviäjänä. Sunnuntain juhlaottelussa voivat ankat tarjota Upille aivan uuden elämyksen. Sivulan hakkuripelin lisäksi katseet kääntyvät Akaa Volleyn pelaajista keskipelaaja Mart Naaberiin, passari Akseli Lankiseen ja yleispelaajiin Enderwin Herreraan ja Eetu Pennaseen, jäätävää sakkia kerta kaikkiaan. Naaberin pituus 212 cm tuo verkolle torjuntapelotteen, jonka ohittamisen keinovalikoimassa on valmentaja Juho Rajalalla miettimistä. Akaa Volley on asettanut Mestaruusliigassa johtavan nelikon joukkoon ja hamuaa keväällä varmasti mitalipeleihin.

Pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa

Juhliva Vantaa Ducksin joukkue haluaa varmasti tarjota juhlan kunniaksi kunnon vastuksen ilahduttamaan runsasta kotiyleisöä ja Akaan faneja. Toni Kankaanpää on esiintynyt jo liberopaidassa ja ankkalegendan tervehtyminen antaa Juho Rajalalle lisää mahdollisuuksia peluutukseen. Hakkuri Bojan Strugarilta ankkafanit odottavat mörköpäivää. Bojanin vasuri puhuu parhaimmillaan tylyä kieltä. Puolustava pelaajakin kaatuu keilan tavoin, jos jää mörköhakkkurimme lyönnin alle. Vastaanoton on toimittava, jotta passarivelho Milstein pääsee kunnolla pyörittämään peliä. Milstein on ottelu ottelulta parantanut aloitussyöttöään. Pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa tarjoavalla Vantaa Ducksilla on plakkarissa seitsemän sarjapistettä. Tiikerit-pelissä ankat olivat vahvoja ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Mikäli sama vahvuus löytyy sunnuntaina jokaiseen pelattavaan erään, niin juhlaottelun jälkeenkin on juhlan aika. Ottelun jälkeiset tunnelmat ja kommentit kannattaa jäädä kuuntelemaan lehdistötilaisuuteen.

Akaa Volleyn kohtaamiseen jälkeen Vantaa Ducksin vieraspelikiertue kiihtyy. Keskiviikkona Raisiossa kohdataan Loimu, lauantaina Rovaniemellä Lakkapää ja sunnuntaina Oulussa Etta. Vieraspelien jälkeen 2.11. on paluu tuttuun kotisaliin. Vieraaksi tulee mestarijoukkue VaLePa ja hakkurihirmu Mikko Oivanen.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .