Vantaa Ducksin joukkue hahmottuu

Lentopalloilun Mestaruusliigan kauteen 2018 – 2019 kunnianhimoisella tavoitteella lähtevä Vantaa Ducksin joukkue alkaa hahmottua. Vantaalaiskorsolaisella ankkalaumalla tavoite on päästä runkosarjan jälkeen neljän parhaan joukkoon. Seura on solminut uudet sopimukset keskipelaaja Lassi Nurmisen, yleispelaaja Atte Kyrölän ja hakkuri Karl Külaotsin kanssa. Kallen ja Lassin sopimus on mallia 1 +1 ja Kyrölän sopimus on kaksivuotinen. Aiemmin on julkaistu jo hakkuri Thiago Macielin ja ankkaikoni Toni Kankaanpään sopimukset.

Lassi Nurminen aloittaa jo kahdeksannen liigakautensa vantaalaiskorsolaisessa joukkueessa. ”Hyvällä mielellä jatkan Ducksissa ja innolla lähden parantamaa joukkueen sijoitusta. Hyökkäyspelaamisessani kehityin viime kaudella”. Tuleva kausi antaa jälleen mahdollisuuden kehittyä kuten myös Karl ”Kalle” Külaotsille, joka saa hakkurikaverikseen brasilialaisen pajavasaran. ”Hienoa että saan omalle pelipaikalleni kokeneen kaverin, jolta voin oppia paljon. Oma tavoitteeni on auttaa joukkuetta eteenpäin ja pidemmälle kevääseen”. Tuleva kausi on Kallen seitsemäs ankkaparvessa. Kokenut yleispelaaja Atte Kyrölä on tärkeä palanen päävalmentaja Ismo Tuomisen tulevan kauden joukkueessa. ”Olen viihtynyt erinomaisesti Vantaa Ducksissa. Jatkopäätöksen tekemisen teki helpoksi hyvin toimiva seura. Tavoittelen pohjekrampittomuuden lisäksi kauden viimeisen pallon voittoa”.

Viime kaudella hakkurin tontilla pelanneen Antti Vallinin sopimus jatkuu. Lempinimeltään Muse palaa hänelle aiemmilta kausilta tutulle paikalle keskitorjujaksi. Esikuvaansa Muserskia muistuttava Antti on pituudeltaan 207 senttiä. Antti ja Lassi ovat aloittaneet seurassa jo B-poikaikäisinä. Antille kausi Vantaa Ducksissa on jo kahdeksas. Myös yleispelaajien Juho Kauniston ja Kalle Katteluksen sopimukset jatkuvat. Juho kävi kentällä mm. menestyksellisissä torjuntavaihdoissa. Kalle Kattelus taas onnistui erityisesti mennessään kentälle syöttövaihtoihin ratkaisten vaikeilla aloitussyötöillään tärkeitä eriä ankoille.

Tulevan kauden joukkueesta olemme julkistaneet nyt kahdeksan pelaajaa. Seuraavaksi on tulevan kauden passarikaksikon julkistamisen vuoro. Heistä kerromme ensi viikon tiedotteessamme.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.