Vantaa Ducksin harjoitusvastustajaksi Selver Tallinn

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kaudella 2018 – 2019 runkosarjassa neljän parhaan joukkoon tähtäävä Vantaa Ducks kohtaa harjoitusottelussa perjantaina 7.9. klo 19.00 Selverin Tallinnasta, Virosta. Ottelupaikka on tuttu Vantaan Korson Lumo-halli ja sen pehmeät lauteet. Liput otteluun maksavat viisi euroa, mutta tulevan kauden jättiedullinen kausikorttikin on ennakkomyynnissä hintaan 79 euroa/kpl. Kampanjan tarkemmat ehdot löytyvät netistä www.lippuautomaatti.fi/ducks Tulevalla kaudella kotiotteluita on tarjolla peräti kuusitoista + harjoitusottelu, joten kausikortin ostamalla yhden kotiottelun hinta painuu alle viiden euron. Eli kausikortin hankinnalla Ducks-fani saa nauttia huippulentopallosta lähes ilmaiseksi.

Virolainen huippujoukkue on sopiva tasomittari keskellä kovaa harjoitusvaihetta olevalla ankkalaumalle. Logon lisäksi joukkuekin on uusiutunut sopivasti. Tulevana perjantaina on mahdollista nähdä brasilialaiset Thiago Maciel ja Leo Jack tositoimissa. Thiago on vasenkätinen hakkuri ja Leo on yleispelaaja. Passarikaksikko on myös uusiutunut. Maajoukkueesta tuttu Akseli Lankinen palaa kotikonnuilleen kuten Joona Väänänenkin. Ankat päättivät viime kauden jo ärhäkkäästi, kun VaLePa oli puolivälierissä todella kovilla hyvin taistelleen Ducksin kanssa. Samaa taisteluilmettä on varmasti luvassa myös tulevalla kaudella.

Vantaa Ducksin logokin on uusiutunut. Tulevaisuuteen katsova seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja on logoon tyytyväinen. ”Kiltteys on jätetty taka-alalle ja ärhäkällä asenteella lähdetään pelaamaan jokaista peliä. Joukkue on sopivasti uudistunut ja ärhäkkyyttä varmasti löytyy pelipaikalta kuin pelipaikalta”. Logon uuteen ilmeeseen on antanut panoksensa koko joukkue. Toteutuksen teki Essi Tommila.

Nyt kannattaa tulla sankoin joukoin seuraamaan ankkojen syyskuun alun kuntoa. Mestaruusliiga alkaa syyskuun lopulla, mutta ensimmäinen kotiottelu on 14.10. klo 17.00 Lumossa ja vastaan asettuu viime vuoden hopeamitalisti Hurrikaani Loimaalta.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.