Vantaa Ducksilla historiallinen Suomen Cupinpuolivälieräottelu

Vantaa Ducksilla historiallinen Suomen Cupin puolivälieräottelu

Lentopallon Suomen Cupin puolivälieräottelussa kohtaavat Vantaa Ducks ja Team Lakkapää. Maanantaina 10.12. klo 18.30 alkavassa ottelussa on kova panos. Ottelun voittaja pääsee pelaamaan välieriin. Vantaalaiskorsolaiselle Vantaa Ducksille pääsy välieriin olisi historiallinen saavutus. Team Lakkapää on ollut Suomen Cupin loppuottelussa viisi kertaa ja kerran, vuonna 2010 voittanut Suomen Cupin. Silloin Pielaveden Sampo kaatui eränumeroin 3 – 1. Lisäksi kauden aiemmissa kohtaamisissa Mestaruusliigassa on Team Lakkapää vienyt selkeät voitot 3 – 0 Vantaa Ducksista niin kotikentällään kuin Lumo-hallissa. Saavutusten perusteella vierasjoukkue on selkeä ennakkosuosikki. Ankkojen peli on ollut nousukiidossa, joten Ducks lähteen päättäväisesti peliin.  Nyt kaikki kannustamaan Vantaa Ducks Suomen Cupin välierään ja samalla voi hankkia tyylikkään kalenterin edulliseen kymmenen euron hintaan. Ennakkolippuja historialliseen kohtaamiseen voi ostaa ennakkoon: https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?source=etusivu&Tapahtuma_id=240 .

Team Lakkapää on menestynyt tällä kaudella myös Challenge Cupissa, jossa se voitti hienosti bulgarialaisen Levski Sofian. Näin rovaniemeläinen seura on selviytynyt tässä eurooppalaisessa cupissa jo kuudentoista parhaan joukkoon. Seuraavaksi tässä kisassa vastaan tulee Stade Poitevin Poitiers Ranskasta. Yleispelaaja Peetu Mäkinen on äitynyt hirmukuntoon. Hän kolkuttelee jälleen maajoukkueenkin ovea näillä esityksillään. Myös keskipelaaja Danny Grant parantaa peliltä ja on huippuiskussa.  Joukkue tunnetaan myös aggressiivisesta syötöstä.  Päävalmentaja Henri Tuomella on käsissään ulottuva torjuntajoukko, joka varmasti aiheuttaa ankkakäskijä Ismo Tuomiselle ähellystä ja takahampaidenkin kiristystä. Keinot on kuitenkin löydettävä napapiiriläisten torjunnan ohittamiseen, mikäli ankat haluavat edetä Suomen Cupissa välieriin. Siellä olisi vastaan tulossa VaLePa kotikentällään. VaLePanhan onnistui Ducks viime kauden puolivälierissä kukistamaan juuri ns. Hana-Areenalla.

Vantaa Ducksin kuntopuntari näyttää ylöspäin, vaikka kahdessa viime ottelussa onkin tullut tappiot. Sitä ennen joukkue voitti historiallisesti Loimaalla Hurrikaanin. Lisäksi sarjan kärjessä keikkuva Etta on jo kaadettu kahdesti. On mielenkiintoista nähdä ketkä ankkaparvesta Tuominen laittaa avaukseen. Hakkurin tontille on kaksi kelvollista pajavasaraa, Maciel ja Külaots. Yleispelaajapuolella Akaa Volleyta vastaan onnistui kauden parhaalla esityksellään Leo Jack, joka teki neljään erään hyvät tehot 19/+13. Mestaruusliigan marraskuun tähdistöön valitut Akseli Lankinen ja Pasi Hyvärinen ovat parantaneet ottelu ottelulta. Lisäksi Lassi Nurmisen hyökkäyspeli on löytymässä juuri oikealla hetkellä. Team Lakkapään kaataminen toki edellyttää koko joukkueen onnistumista. Muuten matka Suomen Cupissa loppuu kuin ramman ankan lento.

Suomen Cupin puolivälierän jälkeen jatkuu ankkojen lento vieraissa VaLePaa vastaan. Seuraava kotiottelu on jälleen eläinkunnan mittelö, kun Tiikerit saapuu Lumo-halliin 16.12.2018. Joulunodotus lentopallossa huipentuu, kun perjantaina 21.12. Vantaa Ducks saa vieraaksi Raision Loimun.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook ffffffff

Posted in Vantaa Ducks.