Vantaa Ducks päättää poikkeusoloissa runkosarjan

Vantaa Ducks päättää poikkeusoloissa runkosarjan

Lentopalloliitto päätti 12.3. pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana. Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Vantaa Ducks kohtaa Tiikerit Kokkolan Hollihaassa 14.3. alkavassa ottelussa. Sunnuntain runkosarjan päätösottelu Rovaniemellä Lakkapäätä vastaan on peruttu. Rovaniemen kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan ulkopuoliselta harrastustoiminnalta perjantaista 13. maaliskuuta lähtien toistaiseksi. Tämä on varotoimi, jolla pyritään ennaltaehkäisemään mahdollisten koronavirustartuntojen leviämistä.

Vantaa Ducks sijoittuu runkosarjassa joko kuudenneksi tai seitsemänneksi. Kokkolaan lähdettäessä ankat ovat sarjassa kuudentena. Kuudennen sijan vantaalaiset voivat varmistaa ottamalla Tiikereiltä vähintään kaksi sarjapistettä.

Kokkolan Tiikerit on tällä kaudella ollut vaikea vastustaja ankoille. Nyt Hollihaassa olisi Vantaa Ducksilla mahdollisuus ottaa kauden ensimmäinen voitto pirteästi esiintyneeltä Tiikereiltä. Tiikereiden Jiri Hänninen ja Ducksin Bojan Strugar käyvät armotonta taistoa Mestaruusliigan pistetilaston herruudesta. Hänninen on vahvoilla pistetilaston voittajaksi, koska Strugarilta jää pelaamatta viimeinen ottelu Rovaniemen peruutuksen takia. Tiikerit on ollut Ducksin ohella kauden piristys. Tiikerivalmentaja Keskisipilä on saanut joukkueen pelaamaan joukkueena. Erityisen vahvasti Tiikerit on esiintynyt kotisalissaan. Passarivelho Anton Välimaa on onnistunut löytämään ottelukohtaisesti Hännisen lisäksi kuumat tiikeripelaajat. Keskipelaajat Leppälä ja Rekomaa ovat liigan kärkeä tontillaan. Hakkuri Oskari Keskinen on pelannut tasapainoisen kauden. Libero Niklas Breilin on tehnyt vakuuttavaa jälkeä ottelusta toiseen. Tiikerit sijoittuu sarjassa viidenneksi kävi ottelussa miten tahansa.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Hallituksen päätöksestä tiedotetaan myös Vantaa Ducksin somekanavissa ja nettisivuilla.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .