Vantaa Ducks kovassa iskussa Tampereelle!

Lentopalloilun Mestaruusliiga jatkuu kahdeksan ottelun voittoputkessa lentävän Vantaa Ducksin osalta Tampereella 26.10.2016 klo 18.30. Pyynikin liikuntahallissa vastaan asettuu legendaarinen Rantaperkiön Isku. Joukkueiden kesken kohtaamiset ovat yleensä olleet kovia vääntöjä. Tiukkaa taistelua on nytkin luvassa. Vantaa Ducks on aloittanut Mestaruusliigan kauden 2016 – 2017 kolmella voitolla ja on Hurrikaanin kanssa sarjan kärjessä yhdeksällä sarjapisteellä. Isku on pelannut kaksi ottelua. Voitto tuli Loimusta Pyynikillä 3 – 1. Isku on sarjassa seitsemäntenä ja plakkarissa on kolme sarjapistettä.

Jussi Heinon valmentama Isku on uusiutunut viime kaudesta aika lailla. Osa kovista syömähampaista matkasi Kuopioon LEKA Volleyn paitaan. Maajoukkueen tähtikeskitorjuja Sauli Sinkkonen lähti ammattilaiskentille Belgiaan. Passari Conor Eaton siirtyi Tiikereihin ja maajoukkueessakin esiintynyt libero Aleksi Mutka liittyi Sampo Volleyhin. Perinteikäs Isku on kuitenkin saanut jalkeille erinomaisen tiukasti puolustavan miehistön. Sakari Mäkinen teki jo viime vuonna läpimurron suomalaisten yleispelaajien eliittiin. Sakarilla on kova käsi, joten Miro “Käsi” Määttänen on saanut haastajan. Eatonin korvaa tällä kaudella passarina Jordan Colotti. Keskitorjujapuolella löytyy vakuuttava mukien ottaja Tatu Härkönen. Viime vuoden Korson Vedon joukkueessa välillä piipahtanut Nuutti Niinivaara on myös jo ehtinyt esiintyä Isku-paidassa. Lisäksi joukkueessa on nipullinen tulevaisuuden lupauksia tutuimpina niminä Tapio Toiviainen, Kasimir Vuorinen sekä Ossi Mäkinen.

Vantaa Ducks on päävalmentaja Ismo “Iska” Tuomisen johdolla päässyt oivaan iskuun. Joukkue on onnistunut laajalla rintamalla ja uusi passari Bálint Magyar on hyvin löytänyt erityisesti laitahyökkääjät. Pallo tulee käteen kuin tilattuna ja jälki on tuhoisaa. Pisteitä tulee voimalla päätetyistä palloista. kove-lakkapa%cc%88a%cc%8823102016-7-of-10_Kapteeni Toni Kankaanpää tuntuu pelaavan elämänsä kautta ja on esimerkillään saanut koko joukkueen taistelemaan jokaisesta pallosta. Lakkapää-pelissä Toni haki palloa välillä, niin että päädyssä oleva mainosaita kaatui kuin vilja rankkasateen alla. Ducksin syöttöpeli on koventunut viime kaudesta. Torjuntapelikin on kohentunut ja ylimpänä mestarina häärii jälleen koppikone Alpár Szabo. Lassi Nurminen on kärsinyt lievistä selkävaivoista ja häntä on keskitorjujana tuurannut erinomaisesti Antti “Muse” Vallin.

Vieraspelin jälkeen Vantaa Ducksin kannattajia hemmotellaan. Lauantaina on Vantaan Korson Lumo-hallissa luvassa sähköä ja sähinää. Päävalmentaja Olli Kuoksa ei jätä ketään lentopallofania kylmäksi. Tämä entinen liberoikoni elää joka solullaan pelissä ja lataa varmasti vierailevan Ettan kovaan lataukseen. Kun myös Ismo “Iska” Tuominen on pelin tiimellyksessä välillä tulta ja tappuraa, niin hurja tapahtuma on luvassa. Vantaa Ducks vs. Etta alkaa 29.10. klo 17.00 eli tarjolla lauantai-illan huumaa koko rahalla. Oululaisten vierailun jälkeen jatketaan kotipelillä, kun 4.11. perjantaina klo 18.30 vastaan asettuu Liiga-Riento Pohjois-Karjalan laulumailta, jossa käköset aikanaan kukkuivat.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.