Vantaa Ducks kohtaa VaLePan Sastamalan Kirja-pelissä

Vantaa Ducks kohtaa VaLePan Sastamalan Kirja-pelissä

Lentopalloilun Mestaruusliigassa VaLePa saa torstaina 17.10. klo 18.30 vieraaksi Vantaa Ducksin. Kirja-peli tarkoittaa, että katsoja pääsee ilmaiseksi peliin luovuttamalla kirjan sisäänpääsyn yhteydessä olevaan kirjahyllyyn. Lähtiessään voi napata hyllystä kirjan kotiinsa itseään sivistämään. Ankkafaneille tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kannustamaan suosikkejaan Sastamalan Vexve Areenalle. Mukaan voi kirjahyllystään ottaa matkalle mukaan korsolaistaustaisen Juhani Peltosen Elmon. Kotiin Vantaalle lähtiessään voi napata vaikka Mauri Kunnaksen eläimellisen Koiramäen talossa kuvakirjan.

VaLePa Sastamala Tampere on viime vuoden mestari. Joukkue on aloittanut kautensa tiiviillä ottelurumballa. Suomen lentopallomarkkinoita hallitseva seura janoaa Mestareiden liigan lohkovaiheeseen, joten ottelusumaa riittää jatkossakin. Janne Kangaskokko otti valmennusvastuun ja jatkaa edeltäjiensä viitoittamalla voittojen tiellä. Joukkueen runkona on kokeneen Mikko Eskon passipeli. Olli ”Legenda jo eläessään” Kunnari jatkaa edelleen yleispelaajana. Mikko Karjarinnasta ja Aaro Nikulasta odotetaan varmasti paljon tällä kaudella. Ankkojen rivissä kauhua herättävät Niko Suihkonen ja Mikko Oivanen. Kauden 2017 – 2018 päättäneissä puolivälierissä ankat pitivät pitkään VaLePaa pihdeissään. Sastamalasta jopa palattiin Vantaalle vierasvoitto mukana. Nyt on mahdollisuus toistaa tuo lähes satumainen ihme. Ihmettä varten Vantaa Ducksin joukkueesta täytyy löytyä Elmon veroinen pajavasara. Katseet kääntyvät Bojan Strugariin ja Atte Kyrölään.

Juho Rajala on avannut joukkueen kauden tuloksellisesti ilahduttavasti. Pistesarakkeessa on tallessa arvokkaat seitsemän sarjapistettä. Viidestä ottelusta on tuloksena kaksi voittoa. VaLePa on toki ennakkosuosikki, mutta ilman mahdollisuuksia ei ole myöskään Vantaa Ducks. Joukkueen peli ailahtelee vielä ottelun aikana. Maanantaina Tiikereitä vastaan pelatussa viisieräisessä ottelussa peli oli vahvaa ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Viidettä erääkin ankat johtivat 8 – 4, mutta Tiikerit nappasi kuitenkin erän voiton. Mörköhakkuri Bojan Strugar on yksi ankkalaivueen tykeistä. Michael Milstein löytää pajavasaran käden yhä paremmin ottelu ottelulta. Sastamalassa ankkojen vastaanoton on toimittava. Muuten Kirja-pelistä ei jää käteen kuin Mauri Kunnaksen kuvakirja Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä.

VaLePa-pelin jälkeen ankat pääsevät keskittymään Vantaa Ducksin taustaseuran Korson Vedon juhlaotteluun Akaa Volleyta vastaan. Korson Vedon jäsenet pääsevät otteluun ilmaiseksi kannustamaan ankat voittoon. Korson Veto on perustettu 1934 ja täyttää kunnioitettavat kahdeksankymmentäviisi vuotta. Mestaruusliigassa joukkue voitti kauden 2003 – 2004 päätteeksi pronssimitalit. Juhlaottelu pelataan sunnuntaina 20.10. Ottelu alkaa kello 17.00.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .