Vantaa Ducks kohtaa keskiviikkona Suomen Cupissa Raision Loimun

Lentopallon Suomen Cupin kolmannella kierroksella ovat vastakkain tutut Cup-kumppanit. Vantaan Korson Lumo-halliin Vantaa Ducksin vieraaksi tulee keskiviikkona 04.10. Raision Loimu. Peli alkaa kello 18.30. Molemmat joukkueet ovat vielä Mestaruusliigassa ilman voittoja. Kotijoukkueen peli on kuitenkin näyttänyt kauden alussa lupaavalta, joten keskiviikon koitokseen ankat lähtevät pienoisena suosikkina. Raision Loimun valmentajan paikka on viime vuodet ollut kovin tuulinen. Nyt peräsimessä on belgialainen Christophe Achten. Joukkueen syömähampaita ovat passari Scott Fifer, yleispelaaja Ossi Rumpunen, hakkuri Gino Naarden ja keskipelaajat Trent O´Dea ja Hurrikaanista Loimuun paluun tehnyt Tuomas Koppanen.

Ankkalauman peli on löytymässä ja keskiviikkona voivat palaset jo loksahtaa kohdalleen. Yleispelaajaosastolla Miro ”Käsi” Määttänen on vahvassa iskussa ja häntä säestää Atte Kyrölä. Miro murjoi lauantainakin Sampon Andrus Raadikin lyönnillään lähes kumoon. Toni Kankaanpää on aloittanut kauden liberon tontilla ja nostopeli on kohentunut peli peliltä. Puolustavana liberona Patrik Ovaska on myös hyvässä vireessä. Passarivelho Bálint Magyar näki harvinaista kyllä lauantaina Sampo-pelissä punaista, toki kortin muodossa. Keskipelaajat Alpár Szabó ja Lassi Nurminen ovat molemmat fyysisesti kovassa iskussa. Iskut lähtevät välillä hevosen potkuina. Hakkuri Antti Vallin on kesän aikana tehnyt kovasti töitä lentopallon eteen. Fyysinen puoli on Antilla vahvistunut ja pallokin saa entistä kovempaa kyytiä. Loimu saa varmasti tehdä kaikkensa ja vähän enemmänkin, jos mielii Lumon kohtaamisesta Suomen Cupin neljännelle kierrokselle.

Suomen Cupin ottelun jälkeen on Vantaa Ducksilla edessä Mestaruusliigassa neljä vierasottelua: AkaaVolley, Raision Loimu, Etta ja Team Lakkapää. Seuraava kotipeli on vasta sunnuntaina 22.10. klo 17.00. Silloin vastaan asettuu LEKA Volley.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.