Vantaa Ducks kohtaa Ettan Helsingissä

Vantaa Ducks kohtaa Ettan Helsingissä

Lentopalloilun Mestaruusliigassa on tarjolla harvinaista herkkua. Vantaa Ducks pelaa kotiottelunsa lauantaina 24.11. klo 17.00 oululaista Ettaa vastaan Helsingin Urheilutalossa. Lumo-hallin lauteisiin tottuneet pääsevät nyt aistimaan legendaarisen tunnelmaa Urheilutalossa, joka sijaitsee Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 25. Lauantaina pelataan tärkeistä sarjapisteistä, joita on jaossa kokonaiset kolme kappaletta. Vantaa Ducks voitti Ettan Oulussa 4.11. erälukemin 2 – 3. Oululaisilla on varmasti nyt revanssi mielessä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Oulussa päättyi Ettan selkeään 3 – 0 voittoon. Ennakkoliput voi ostaa osoitteesta https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks

Ettan päävalmentaja Olli Kuoksa on jälleen saanut joukkueensa huippuiskuun. Kuoksan suojatit ovat sarjassa neljäntenä ja saalina on jo 23 sarjapistettä. Vantaa Ducksilla sarakkeessa on vasta viisi sarjapistettä. Kuoksa on päävalmentajana loihtinut ympärilleen lahjakkaan pelaajajoukon. Joukkueessa ei ole oikeastaan heikkoa lenkkiä. Keskiosaston valtias Markus Väisänen pelaa elämänsä kautta. Molemmat hakkurit Sorvoja ja Jokela ovat maajoukkuetason pallontappajia. Passari Niko Haapakoski on myös maajoukkueesta tuttu kuten yleispelaajat Ronkainen ja Pennanen. Vantaalaisille tuttu Nuutti Niinivaara siirtyi täksi kaudeksi Ouluun ja on hankala ohitettava verkolla. Erittäin kokenut libero Anssi Hakala on vastaanotto- ja puolustuspelaamisen sielu. Joukkue kaatoi lauantaina selkein lukemin 3 – 0 Team Lakkapään. Etta on kaatanut tällä kaudella jo kaksi kertaa mestarisuosikki Savo Volleyn.  Etta on äärimmäisen taisteleva, joten jokaisesta pallosta ankat saavat taistella höyhenet hiessä. Etta-faneilla on helpointa nähdä ottelu Ruutuplussalta: https://www.ruutu.fi/stream/3314916 .

Päävalmentaja Ismo Tuominen on kokeneena käskijänä saanut Ducksin pelin osa-alueet kuntoon. Vastaanotto- ja puolustuspelaaminen on kohentunut kuten hyökkäyskin. Torjuntaosasto kun saadaan huippuiskuun, niin ankkojen runkosarjan tavoite olla neljän parhaan joukossa on jälleen verta ja lihaa. Pajavasaramainen Thiago Maciel on kentällä päättäväinen ja oululaisten torjunta on varmasti vaikeuksissa brassihakkurin kanssa. Maajoukkueesta tuttu passari Akseli ”Aksu” Lankinen on parantanut ottelu ottelulta. Ankkojen vastaanottopelin peruskivi on maailmanluokan hihahemmo, Pasi Hyvärinen. Pasi on legenda jo eläessään. Kapteeni Toni Kankaanpää on maailmanluokan vastaanottaja ja hyökkäyspuolella kulkee ottelu ottelulta paremmin. Passari Lankinen on löytänyt hyvin jo keskimiehet ja pisteitä syntyy jo mukavasti. Lauantaina Helsingissä Ducks on varmasti jälleen iskussa ja haluaa itselleen kaikki tarjolla olevat sarjapisteet.

Ettan kohtaamisen jälkeen matkaa Ducks sunnuntaina Hurrikaanin vieraaksi Loimaalle. Ottelu on Pasi Hyvärisen kahdessadas ottelu Mestaruusliigassa. Lauantaina 1.12. Pieksämäen Veturitallissa ankkoja isännöi Savo Volley. Seuraavassa kotiottelussa palataan jälleen tutun Lumo-hallin syleilyyn. Keskiviikkona 5.12. kohdataan Akaa Volley kello 18.30 alkavassa ottelussa. Maanantaina 10.12. on edessä Suomen Cupin puolivälieräottelu Team Lakkapäätä vastaan. Ottelu pelataan Lumo-hallissa klo 18.30 alkaen ja panoksena on pääsy Suomen Cupin välieriin.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.