Vantaa Ducks-ikoni Toni Kankaanpää jatkaa

Yleispelaaja Toni Kankaanpää jatkaa Vantaa Ducksissa. Vantaa Ducks on tehnyt hänen kanssaan kauden 2018 – 2019 kestävän sopimuksen. Toni Kankaanpään tuleva kausi on kahdestoista Korsossa. Kankaanpään liigaura alkoi aikanaan Rocksin joukkueessa. Hän on pelannut ulkomailla ammattilaisena Virossa, Kyproksella, Sveitsissä, Itävallassa ja Puolassa. Miesten maaotteluita on vyöllä 14 ja nuorten maaotteluita n. 50 ottelua. Kankaanpää on 34 vuotta ja pituudeltaan 194 cm. Mestaruusliigassa ottelujen määrä ylittää alkavalla kaudella 350 ottelun rajapyykin. Kokeneena pelaajana ja hengenluojana hän on äärimmäisen tärkeä palanen ankkalauman johtajana. Tonista voi todellakin puhua Ducks-ikonina. Hän jaksaa pelaamisen lisäksi nostattaa fiilistä otteluissa ja vetää faneja mukaan yhä armottomampaan kannustukseen.

Toni lähtee hyvillä fiiliksillä tulevaan kauteen.  ”Loppukauden 2017 – 2018  tulos antaa uskoa, että voidaan taas ottaa yksi askel eteenpäin joukkueen kanssa ensi kaudella. Olen saanut paljon kokemuksia niin Korson Vedon kuin Vantaa Ducksin paidassa kuten koko uraltani muissakin seuroissa. Olen ylpeä saadessani edustaa pääkaupunkiseutua, josta olen kotoisin”. Mitalia ei kokenut yleispelaaja voi tietenkään luvata, mutta ”aika näyttää. Usko on kova, että otamme yhden askeleen eteenpäin viime kaudesta. Töitä sen eteen ainakin tehdään!”.

Vantaa Ducksin pelaajaneuvottelut ovat edenneet seuran puheenjohtajan Ari Koskenojan asettaman aikataulun mukaisesti. Seuraava tiedote julkistetaan ensi viikolla.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.