Tommy Carmody Vantaa Ducksiin

Tommy Carmody Vantaa Ducksiin

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kahdeksantena oleva Vantaa Ducks on tehnyt sopimuksen keskipelaaja Tommy Carmodyn kanssa. Carmody vahvistaa ankkajoukkuetta 1.1.2020 lähtien ja on mukana tositoimissa vieraspelikiertueella Ettaa ja Tiikereitä vastaan tulevana viikonloppuna. Tommy Carmody on 27-vuotias ja pelasi VaLePan riveissä kausina 2016 – 2017 ja 2018 – 2018. Tommy oli molempina VaLePa-kausina voittamassa niin Suomen Cupin kuin Mestaruusliigan mestaruuden.

Tommy on aloittanut pelaamisen kuusitoistavuotiaana. Hänellä on kokemusta myös USA:n maajoukkueesta ja tänä vuonna hän on osallistunut Pan Amin kisoihin ja voittanut NORCECAn mestaruuden. ”Oli helppo päätös tulla takaisin pelaamaan Mestaruusliigaan. Viihdyin aiemmin hyvin. Olen läpi uran nauttinut pelaamisesta keskellä. Nautin roolistani ottaa torjuntoja. Keskipelaajista esikuvani on ollut maajoukkueestamme tuttu David Lee. Tavoitteeni lentopalloilijana on kasvaa niin hyväksi pelaajaksi kuin se on minulle mahdollista. Vantaa Ducksissa pääsen takaisin Mestaruusliigaan ja voin näyttää pelaamisessani ne parannukset, jotka olen omaan pelaamiseni tehnyt viime aikoina. Tällä kaudella yksi unelmistani on palata pelaamaan Mestaruusliigan pleijareihin”. Tommylla on kokemusta VaLePa-vuosiltaan myös saunasta. ”Saunominen antaa mahdollisuuksia urheilijalle palautumiseen ja rentoutumiseen”.

Vantaa Ducksin valmentaja Juho Rajala kommentoi tuoreeltaan Carmodyn sopimusta. Samalla Rajala katsoi hiukan mennyttä syksyä ja pohti tulevaa kautta. ”Nyt meillä on kolme keskitorjujaa. Nyt joudun miettimään, kuka mistäkin lähtee. Pelillisesti tietenkin Tommy tuo lisää ulottuvuutta ja hyökkäysvoimaa keskelle. Runkosarjan loppupeleissä on tulosta tultava ihan eri tavalla kuin syyskaudella. Ainakin henkilökohtaisesti se tuo sopivasti lisäpainetta loppukaudeksi. Isossa kuvassa ei tässä ole isoa muutosta asenteisiin ja tavoitteisiin tulosten suhteen. Syyskauden positiivisin asia ehdottomasti on se, että saatiin nuorille pelaajille arvokkaita peliminuutteja. Ennen kauden alkua oli toki ajatuskin jakaa kuormaa, mutta loukkaantumiset vähän joka tontilla on antanut meidän nuoriso-osastolle hienon paikan kasvaa suurempaan rooliin. Uusia vastuunkantajia tarvitsemme joka tapauksessa”.

Loppuvuoden ankat panostavat rakettimyyntiin ja tuleva vuosikymmen alkaa tiukoilla peleillä. Seuraavat pelit tulevat vastaan viikonloppuna. Lauantaina 4.1. Oulussa kohdataan Etta ja sunnuntaina 5.1. Kokkolassa Tiikerit. Seuraava kotiottelu on 8.1. Vantaan Korson Lumon hornankattilassa, jossa päästään uudestaan haastamaan Tiikerit klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .